Namnsdag’s blandning

Dubbelinlägg idag då får det bli!! (detta är då det andra, hohoo..) Så kan det bli när man har mycket saker man känner att man vill skriva. Som nu detta inlägg med kantareller då jag gick vilse. Kändes bara tråkigt om jag skulle skriva typ: ”Gick vilse men allt gick bra ändå, hittade ut.” Men jag vet inte kanske blir tråkigt att läsa massa onödiga detaljer? Men det skiter jag i om det skulle vara så. För detta är min dagbok i princip och jag skriver exakt vad jag vill!! 😀

Vinet här under har jag fått. Flaskan hade stått ute bredvid bilen på Daniels jobb och suttit en lapp runt där det stod: ”till Therèse”.. Såg aldrig lappen då D’ sa att den regnat sönder i princip. Men namnet mitt var garanterat felstavat, hohoo.. För det blir det typ alltid, hehe.. Aja, så jag hade fått en beundrare, hehe..

Sedan kom det fram på kvällen att det var Daniel’s jobbarkompis som hade gett den till mig. Då han skickade ett sms där det stod: ”Hälsa att hon måste dricka hela flaskan ikväll för då kommer allting att bli bra osvosv.. i livet och allt.” Så onsdagen spenderades med tacosmys och vindrickande därefter.. Och då var jag så mätt utav tacosen så jag höll på spricka bokstavligt talat. Men vinet var konstigt gott måste jag säga, så jätte tack!!

IMG_8882IMG_8883IMG_8887IMG_8889IMG_8903IMAG1028IMG_8918IMG_8920

Har varit ledig nu idag som kanske redan förståtts? Minns knappt vad jag skrivit här innan. Men i morse när jag vaknade ringde jag Estelle och grattade henne på namnsdagen. Sedan ”råkade” Herman vara där också så då köpte Estelle med en mjölk och juice och då blev det frukost här på balkongen. Bakade också scones, mumsiiiigt!! Sen blev jag proppandes mätt och vad vi drack kaffe. Nått så jäkla hemskt mätt. Men ack. så trevligt, eller hur är det man brukar säga? Ack, ack, ack.. Efter frukosten drog Herre hem och jag och E’ drog oss mot bageriet och åt en namnsdagsbakelse för Estelle, hiihii.. 🙂

Förövrigt känner jag mig som en dålig människa. Har bokat tvätt-tid men har varit så lat så jag inte orkat gå till tvättstugan. Fyyy, för mig alltså. Tänk om någon annan behövt den akut? Usch.. Minna var förbi ett tag också, men jag orkade inte göra nått kaffe mådde typ fortfarande dåligt i det läget. + att det alltid blir över massa kaffe då inte Estelle är med då såklart, hehe.. Så idag har det varit besökens dag och ikväll/snart när Daniel kommer hem blir det att fara ut och springa. (Hur nu det kommer att gå, tror aldrig jag haft så dålig kondition som nu.) Aja, detta var allt från Estelle-dagen!! Sveeeeeeeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *