Mo i Rana möbeltripp

Goderdagen’s!! Mådag idag och ny vecka. Shiit vad tiden bara går allt för fort, wowowooooo!! Hemskt typ nästan.. Och snart är det jul? Fattar typ ingenting. Helgen har spenderats i Norge och det var den jag tänkte smygskriva lite om. Hade hittat möbler där på jysk som vi skulle köpa. (kontorsstol, byrå och kanske det viktigaste av allt en tv-bänk.) Men fanns tvbänken?`- Neeej.. Såklart, men det gick typ beställa efter så att vi får hämta den typ den 23 augusti. lite smådrygt, men men.. Kanske lika bra för att det hade aldrig rymts i bilen i vilket fall. Då vi köpte två fåtöljer där som D’s mamma skulle ha, som var aningen större än vad alla gissat. (tog upp hela skuffen.) Ingen byrå blev det heller får bli nästa gång då vi valde att köpa två havsspön + massa krokar istället. Så budgeten rök ändå, hehe..

Och hur blev det med fisket? Blev inte så lyckat alls.. Vi for runt och letade en plats där vi skulle kunna stå på berg och fiska. Typ i 4 timmar? – Då vi blivit tipsade av D’s moster, hohoo.. Men det gick inget vidare. Men däremot får vi ut i en roddbåt och fiskade liter grann. Men det blev inte heller något vidare. (Fick småtorsk som vi släppte tillbaka + en fisk som heter Hysa som vi behöll.) Och denna Hysa-fisk har jag aldrig ätit så det ska ju bli kul att smaka den iallafall. 🙂

IMG_8818IMG_8831IMG_8828IMG_8835IMG_8846IMG_8857IMG_8861IMG_8856IMG_8876IMG_8866

Men en sak är att vi har ätit god mat och D’s mormor lagade köttkaka efter att jag frågade vad det var för något. Så nu har jag smakat det också, var gott!! Sen blev det grillat på fredagen.. Nattmat typ hos D’s moster m. familj.. Hemskheter.. Har typ ätit konstant hela helgen lång!! Hohohohoo

Angående hemvägen somnade jag ganska direkt. Sedan blev jag väckt av Daniel då han stannade på en parkering och frågade om vi skulle gå ner till vattnet. Det var lättare sagt än gjort, men vi tog oss ner, prövade att kasta lite med spöet, käkade blåbär.. (Bilden längst ner är därifrån när vi väl kommit ned.) Och jag åt för första gången mitt eget plockade hjortron från naturen, det är väl ändå storartat? hehehee.. Aja,. snart blir det kaffe med Estelle och frukost innan jag börjar jobba för idag, Heeeeeeeejs!! 😀

Ett svar på “Mo i Rana möbeltripp”

  1. Fine bilda ,Therese. Men ser no at de derre kjøttkakene kunne ha vært rundere, men vi skylda på kjøttdeigen og hastverk 🙂 Bedre neste gang 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *