Balkongnatten samt Tärnavilt

Hallojsan!! Stökat på och lite så här hemma. Hunnit vara arbetsförmedlingen en sväng. + varit förbi fjällbyn och ätit lunch och druckit kaffe med Estelle. Tillbaka igen och tänkte skriva detta inlägg som då kommer bestå av fredagen’s samt lördagen’s roligheter, hihiii.. 😉

Fredagen bestod av trevligheter med Daniels jobbar kompisar på Tärnavilt. Blev en hel del grillning och för att inte nämna vin, cider, öl och gin and tonic. Vilken häxblandingskväll det blev men kul var det, haha!! Kennet skjutsade oss+ hämtade oss och skulle inte fötvåna mig om det var sista gången. Eller så farligt var det väl inte.. Men både jag och D’ slocknade i bilen och väl när Kennet stannar så skriker Daniel bara: ”Men köööör, Kennet kör” och han bara vi är framme!! Och D’ bara ytterligare.. ”Kööör.. Kollar upp inser att vi är framme”.. Vänder sig om och kollar på mig kom nu Therese.. Som att det var jag som inte fattat att vi var framme!? Åh.. Det var bara så sjukt, blir man full får kroppen lida dagen efter och det gjorde den.. Fram tills senare på kvällen..

IMG_8736IMG_8740

IMG_8746IMG_8747IMG_8749IMG_8751IMG_8755IMG_8759IMG_8769IMG_8761IMG_8789IMG_8781IMG_8764IMG_8795

Hela lördagen var liksom seg.. Blev tapetsering och tvättning hela dagen. Sedan drog vi och käkade pizza på Fjällbyn. Efter vi kom hem så kom Kalle till oss och vi satt och snackade mat, så det slutade med att Kalle ringde Estelle och beställde tre små hamburgertallrikar, take away!! + att vi drog till Statoil och köpte grädde som vi sen skulle ha till Irish coffee.. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!! 🙂

Sedan när Estelle slutat så drog hon till nå datanördar här bredvid och drog över dem hit+ Gina dådådå. (Datanördarna är förövrigt Herman och Isak.) Sen där mot slutet blev det som bara: Jag, Estelle, Herman och Daniel kvar på balkonghäng.. Och det blev den ena efter den andra vinflaskan, sprättade typ 3-4 stycken? Och satt ute och bara hade trevligt och då menar jag: Hur trevligt som helst, tills efter klockan 04.00 eller kanske till och med mer. Sen skulle vi dra och nakenbada, men det blev aldrig av. Så kanske en annan gång, hiihiii.. Så detta var allt från helgen som varit, sjuuuukt kul ju så balkonggrejjen måstte göras om igen snart, puss å’ kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *