Flyttning å’ tjuvgrillning

Ojj, så mycket man haft och göra nu inför flytt med packning, städning, körning med grejjer på återvinningen och kanske det värsta av allt tapetsering. (Då katten rivit sönder tapeter i lägenheten osvosv.) Så vi hade inget vidare val än att tapetsera om, efter dem besiktat. Fyyy fasen.. Så D’s mammi köpte tapeter i Norge när hon var där och D’s pappa hjälpte till som fan med tapetseringen, sååå super tack!! (Bilden då Daniel ligger på garderoben var en natt då jag och han tapetserade om sovrummet, resultat? Inga bilder utlovas.)

Frånsett tråkeri, eller tråkeri kanske är fel ordval? Men stress med flytt och allt har vi hunnit med en hel del festande, hoho. Fattar inte hur jag ska kunna få med och skriva i detta inlägg. Kommer bli dödslångt och kanske till och med långtråkigt. Så jag tror jag sparar delar till ett annat inlägg som jag tänker lägga in senare idag. (För många bilder jag vill slänga upp alltså också.) Fasen också att jag inte haft tid att blogga. + en sak till som dröjt på tiden är att det tog ett tag innan vi fick internet också. Men fasen att det ska kosta 195 kronor att flytta internet abonemanget, och det tar flera dagar? Ajaaa.. Skit i det.

IMG_8664IMG_8645IMG_8640IMG_8669IMG_8604IMG_8627IMG_8609IMG_8607IMG_8692IMG_8696IMG_8710 - KopiaIMG_8727IMG_8726IMG_8731

Blev en tjuvpremiär grillning här på balkongen med Jonathan. (Första riktiga middagen i lägenheten och premiär för köksbordet, annars har det liksom fungerat som avlastningsbord, hehe.) Blev kul najs och gott!! Trots att Jonathan tappade mina vegburgare på balkongen, gick dem äta!! Naaaaaaaaajs kväll som blev att jag somnade rätt tidigt.

Bjussar på blandade bilder från flytt mm. Typ som när vi hade sista filmkvällen med Jonathan i lägenheten och gjorde ansiktsmask å’ käka chokladpudding, hohoo.. (Och grillningen då här i nya.) Sen är det bara lite random-bilder i övrigt från flytt. Nääe, hörs i nästa inlägg, heeeeeejs

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *