Solrosfrön eller Fågelfrön?

När jag kom hem igår från jobbet, drack vi nå vinglas från boxen i kylen.. Som skulle legat i kylen om det inte varit för att jag tagit ut den när jag städade kylen för några dagar sedan, haha. Så det blev med andra ord snabbkylning i frysen av vinet. Det kändes så konstigt behövligt att dricka lite vin, har sällan känt så! Sedan blev det lite ”nattmat” = Halloumi ost .. Salt och gott!

Sedan fann jag ju såklart dessa älskade fågelfrön/solrosfrön som jag glömt bort att dem fanns, se där att man kan hitta saker när man städar skafferiet också, Hohohooo!! Vad mer om denna kväll? Joo, jag duschade som vanligt efter att jag jobbat!! Intressant? Var mer för att fylla ut denna rad faktiskt.. Hahahahaa!! 😉

EARTH HOUR!!!! Bör ej missas av dem som bryr sig det minsta om världen.. Det är ju bara mysigt att släcka ner allt och bara vara och umgås! Alltså jag minns min syrra för nått år sedan blev hon så j*vla sur bara för att det var nått på tv just då och hon skulle vägra att vara med på den där jävla skit grejjen.. Men det fick hon ju inte för mamma så då blev hon sur och gick och la sig för att sova/tjura hur man nu vill se på det. Och surare blev hon när resterande av familjen kom in med ljus på hennes rum och spelade gitarr och börja sjunga.. Hon tog rätt hårt alltså att hon skulle missa hennes favvo-program på den tiden alltså!!

Ikväll ska vi äta Lasagne tror jag att vi bestämde, hemma lagad.. Såklart! Slutar klockan 19.00 ikväll så då blir det hem å’ duscha och sedan laga mat tillsammans, mysigt pysigt.. Skulle man väl kunna säga!? Ett vin glas på det.. Eller så långt lagret räcker om man nu vill det.. Nu börjar nu äggen kokat klart, inte för att det är jag som håller koll på dem.. Men jag tror det börjar närma sig frukost så nu ska vi äta med lilla Gustav vännen, som då är Daniels lillebror, hihiihii… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *