Jätte frukost, he lär!

Orkade inte skriva något igår.. Hade fullt upp med att städa i lägenheten, tills Daniel ringde och sa att han fick sluta tidigare.. Så efter han kom hem blev det som städstopp för mig, haha!! Men har städat klart nu på morgonen eller har bara skurat egentligen. Men igår kväll innan jag la mig hann jag dammsuga och stöka runt lite.

Igår pratade jag med Malin som då kommit hem ifrån Spanien och har varit där i två månader. Sedan efter det så satt jag och kollade på bilder på oss tills jag börja flänna också. Aja, vi lämnar det! Igår när Daniel kom hem i alla fall för vi till Hemavan på Berglunds nå liggunderlag, kan vara bra att ha visst? Vi hade ju tänkt hinna sitta ute i solen, som man inte sätt på länge kändes det som.. Men det blev lite försent, haha.. Men nu har vi ju liggunderlag tills när vi ska tälta i sommar.. Det ska bli kul!

Gjorde kycklingsallad igår till middag också.. Blev rätt sent, men det var ju med flit.. För efter vi varit på Berglunds så for vi på Statoil å’ köpte kaffe å’ nå mat, jag tog en räkmacka och morötter! Wiiiiiihoooooooooooooo,. 😉

Ojjojjjjj, vad jag laddat upp med frukost.. Sitter och äter den just nu, men det börjar bli jävligt kämpigt med flingorna där, haha!! Brukar ju som inte äta frukost egentligen utan mer åt lunch hållet. Men nu vet man kanske till nästa gång att man inte ska ta så mycket!? Nu ska jag ut med Challe en sväng innan jag ska dra mig iväg till jobbet… Hejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *