Fisken grillas

Åhhh, så bra helgen har varit!! Satt igår ute på balkongen och bara konstatera det igår nämligen.. Heheee, avslutning på helgen blev att grilla fisken som jag fick, eftersom att den inte rymdes i frysen. (Näe, skojja bara eller vad vet jag har inte precis prövat!!) 😉

IMG_7603IMG_7611IMG_7621IMG_7610IMG_7636IMG_7628IMG_7624IMG_7643

Och vad jag åt tror jag åt halva fisken själv.. Ville ju inte kasta något, (som vanligt..) Men där på slutet var det jäkligt kämpigt så gjorde en liten påse till Mirro som jag tror han blev överlycklig av. Har ju bloggat rätt mycket i helgen faktiskt, (snitt varje dag kanske?) Kul, kul, kul tycker jag iallafall.. Tror helgen blivit så bra för vi har hunnit med så mycket grejjs + att båda varit ledig. Aja, kolla bilderna för nu ska jag fara och jobba!! Känns bra, två dagar kvar dvs.. Idag och imorgon, sedan blir det för oss att dra till Stockholm och träffa syrran min, wiiiiiiie!!

Och som vanligt när jag försöker avsluta ett inlägg är det svårt.. Just då börjar jag skriva mer, men måste bara skriva det här!! Alltså det känns så jävla bra allting, först och främst har jag då världens finaste pojkvän!!! Och nummer två är att alla saker som stått på en ”att göra lista” är avbockat så det känns super.. Ja, så detta var väl allt då antar jag, hihii.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *