Årets första fisk

Tillbaka igen redan.. Är i valet/kvalet ska det bli paj eller inte? Fan röra på mig.. Är väl ungefär vad jag borde göra, men har ju varit rätt duktig ett tag, Men min tanke nu är ju att när jag slutar jobba på Sibylla kommer jag automatiskt gå ner i vikt.. Men satan hallå under säsong? Okejj, detta kan låta äckligt men 5 hamburgare i veckan.. (typ minst, galet?- Jaaa..) Hmzzz.. Aja nog om detta kan fatta att man får kväljningar just nu när man läser detta. Men finns ingen tid till att äta annat, är oftast kycklingburgare som gäller då det går så sjukt snabbt att göra.. Men snart är det slut på detta så det känns bra.. Näääe, fyyy.. 😕

Men nu till något roligare.. Vi for ut och fiskade idag också, (som jag förövrigt nämnde i inlägget här innan.) Och vilket fint väder det blev.. Helt jäkla vindstilla och underbart. Var ute i flera timmar ju och utan napp och resultat. Jag och Daniel har ju varit så kaxig och tjatat om vem som kommer få första fisken osv.. Och kaxigast har Daniel faktiskt varit, (som vanligt!!) Trots det så fick han första fisken, så grattis grattis!! Men lika glad var jag för det så det skulle bli middag, mums!! Sen på tillbaka vägen drog vi en sväng kring kanten, (eftersom att jag anser att om jag varit en fisk skulle jag ”bo där”, hahaa!!) Och fasen att jag drog upp en mycket större!! Helt otroligt och vi som tyckte D’s var riktigt jäkla stor och fin.. Sedan kommer jag med min bjässe, hehe.. Så se där kanske ska vara mindre kaxig nästa gång!? (Näe, skojja bara gullisen miiiin.) Men nu var det ju så att tävlingen handlade om vem som fick första fisken och det var ju Daniel så jag är ju ändå rökt, hohoo..

IMAG0080IMAG0081IMAG0085IMAG0084IMAG0096IMAG0100IMAG0113IMAG0117IMAG0114IMAG0074

Måste bara tillägga att förra sommaren gick det inge vidare med fisket för våran del, men nu börjar vi ta ikapp. Måste bara nämna en sak till om min fisk, (såklart) och den svalde typ kroken, såå han måste varit väldigt hungrig!! Aja, blev inte att grilla ikväll för att D’s mammo hade gjort friterat och vi var då så hungriga när vi kom in efter att ha varit ute i flera timmar. Ack, den som ger sig alltså, wiiiiiiiiiieeeeppsii!! (Och en sak till bilden längst ner är från i förrgår när båten blev sjösatt,) 😉

Så detta var som dagen i det stora hela=mycket bra!! Och nu efter att jag gnatat mig igenom detta inlägg har jag nu bestämt att det blir paj. Som ett firande av fisken eller nått, hahaa.. Och snart är det Stockholm, helt sjukt!! Är ju redan nästa helg vi kommer dra dit, ska bli mycket kul så jag längtar.. Aja, som sagt nu blir det att slänga ihop pajen så med detta säger jag bara- byebye

Ett svar på “Årets första fisk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *