Grillning nummer två

Heheee.. Ja nu börjar det väl typ vara en stund sedan jag skrev nått!! Sååå.. Igår var vi och grillade i TF me D’s familjus-släktus + att jag och Daniel drog ut och fiskade, (utan resultat..) Hade ju planerat att vi skulle grilla fisken och allt, men det blev ingen.. Så det gick inge vidare.. Men det fanns då mat så det räckte och blev över vill jag lova. Blev att dricka vin å’ spela fotbollskrocket som var skojjigt!! (Aldrig prövat det innan men det var riktigt kul osv..) Yeeeeeeeeeeeey!!

Sen blev det lite småstökigt i och med att vi körde dit och sedan blev det massa vin + att katten å’ voffsen också fick följa med. Hade inte planerat så mycket hur vi skulle ta oss hem, tänkte typ sova i tält först. Sedan hade vi turen att Minna var ute och körde så hon skjutsade hem familjen. (Charlie, Mirro, jag och Daniel, hhehehee..) Och oturen kom där, var väl rätt smått onykter båda två.. Så väl framme hade vi ingen nyckel, så tillbaka igen till Tärnafors for D’ med Minna för att hämta nyckeln medan jag väntade utanför lägenheten med Challe utlåst som vi var.. Men katten vägrade jag stå och hålla i alltså!! Så den fick åka en tur tillbaka och hämta nyckeln, hehe.. Så det kan gå ibland, känns ju nästan som typiskt oss!! 😉

IMG_7565IMG_7573IMG_7572IMG_7576IMG_7579

Efter vi kom hem så blev det lite mer vin på balkongen.. Alltså vad hände? Delade vi verkligen på en box vin, wtf? Är det möjligt.. Vet att D’s pappi drack lite vin också, men vahh? Låter ju helt galet.. Men, men.. Sen blev det att göra en rapp-grejj med kussen Kaia, var typ kul juh.. HAHAA!! Idag (lördag) har vi också fiskat men det blir att skriva om i nästa inlägg.. Blir ju så tråkigt jäkla långt jämt.. Blir ju allt för mycket för att läsa för en normal person och kanske lite drygt. Så det får bli senare ikväll/imorgon = beror på vad jag känner för!! Nu blir det att göra paj.. Och försöka rycka Daniel från datorn han är ju helt totalt besatt av skoterfilmer, nu när vi ska köpa skoter till nästa vinter, men det blir najs!! Aja, heeeejs å’ kramis

Ett svar på “Grillning nummer två”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *