Helgens Melodifestival

Ojj, vilket väder!! Sista dagarna alltså.. (Har dock inte hunnit njuta av det så mycket då jag jobbat.) Men nu idag (måndag alltså) har jag varit ute i typ två timmar med Charlie.. Riktigt hätligt.. Och Challe har fått bada lite också, hihi.. Nu har jag då kommit in och ska äta lite.. Sen får vi se om jag orkar plantera om alla blommor!! Har inte bestämt om jag ska orka det just idag, kändes just bara så tungt att bära hem en blomjord, men vi får väl se hur det blir med orken dära!! 😉

Tänkte skriva lite om helgen i vilket fall.. Trots att jag jobbat å’ sådär så har jag ätit middag hemma som ma’ Daniel tillagat, (typ klockan nio efter jag duschat osv, sjukt tråkigt att alltid ha stängning när jag jobbar..) På fredagen blev det då ostsufflé och sedan på lördagen blev det älgstek m. sås och potatisgratäng och sallad såklart både fredag-lördag!! Och Daniel var så rolig då jag pratade med han när jag var och jobbade. ”Ja, också hade dem ingen potatis!?” Så han köpte en säck med mandelpotatis som han stått och skalat.. Och vad är säcken på två kilo eller nått sånt? hehe.. Det tyckte jag var kul, (eller iallafall när han berättade det.)

IMG_7514IMG_7513IMG_7519IMG_7521IMG_7523IMG_7524IMG_7530

På lördagen var det ju melodifestivalen också så efter steken och allt, blev det hallonpaj som då D’ också gjort, fan vad god den var!! JÄKLAR VAD JAG ÄLSKAR HALLON!! (Typ godaste pajen jag ätit ju och jag varken ljuger eller överdriver nu..) Dessutom tror jag inte att jag enbart någonsin ätit hallonpaj i så fall blandat med andra bär och grejjer kanske.. Aja, hur gott som helst  var det så lyxigt att komma hem till färdiglagat gomat, hihihi.. Och en sak till påtal om melodifestivalen tykte det var helt okej att Danmark vann, för deras låt var ju bra!! Men tyckte det var taskigt att Robin fick så lite poäng.. Men det är väl kanske så när man vunnit året innan? Att man får mindre röster tänkte jag, hoho.. Vem vet? 😉

Näe, nu blir det att äta.. Är super-hungrig ju!! Borde röja upp här lite grann också och som nämnt där i början plantera om blommorna!! Imorgon blir det att jobba också samt onsdag, sedan är jag ledig resten av veckan. Sen blir det bara några jobbdagar, ett besök på arbetsförmedlingen och sedan drar vi till Umeå för att ta tåget till Stockholm, wiiiiiiiiieeeeeeeyy.. Längtar väldigt mycket!! Heeeejs

Ett svar på “Helgens Melodifestival”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *