Bakning med finaste torsken

Åhhhh, vilken god mat det blev igår, tosken från frysen!! (Börjar vara rätt tomt nu, kanske dags att fiska mer, hehe.) Som serverades med massa gottigt som,  stekt lök å’ gröna grejjer. Daniel gjorde någon inlagd gurka som blev jäkla gott med persilja i, å’ till det hela blev det då såklart potatis samt även lite makaroner å’ creme fraisch. Sjukt konstigt gott att både sitta och äta potatis och makisar ihop, inte prövat? -Gör det!! Har typ inte ätit det innan jag träffade ma’ Daniel, hoho.. Men nu älskar jag det ju, yeeeeey!! 🙂

Idag är det alltså tisdag och imorgon är min andra inskolningsdag. Känns typ nervöst lite smått och vet inte riktigt varför, alltså jag har ju redan varit där en gång innan, hehe. Men känns kul ändå!! Sedan blir det nära hem så Charlie får sig en prommis på luncen, det blir naaaaaaaaaajs!! Och idag/nyss har jag deklarerat snällaste jäkla Daniel hjälpte mig.. Har varit så jäkla nervös och ingen vet varför? Men när inte någon skatt är inbetalat från ett företag över huvudlaget så känns det inte så bra kanske. Sedan blir det chans på chans att rätta till det men icket. Men nu har då jag gjort vad jag har kunnat.. Så nu väntar jag väl bara och ser om det trillar in pengar, annars.. -Ja, det tar vi då..!! Men förhoppningsvis kommer det rätta upp sig..

IMG_7484IMG_7479IMG_7466IMG_7474IMG_7470IMG_7490IMG_7494IMG_7507IMG_7473IMG_7506

Alltså seriöst bilden på Challe, gullisen!! Han ligger väldigt ofta sådär ”utfläkt” om man nu kan skriva så? Han tycker väl det är skönt, eller annars hade han ju inte legat sådär mest troligt, hihii.. Har också hunnit baka kärkeksmums!! Pratade med Syrran, (i Stockholm,) medan jag höll på att baka och sedan blev hon också sugen på att baka också, men hon hade typ inga grejjer hemma.. (Och kunde inte fara någonstans då hon tappat bort sitt SL-kort igår.. Men hon hade då beställt ett nytt nu i vilket fall.)

Men hon fick ihop till några havreflarn eller vad man ska kalla dem? Lätt som en plätt: 3,5 dl havregryn, 1,5 dl socker och sist och inte minst.. 150g margarin/smör!! 175 grader på ugnen, och wooooooowoo!! Jag gjorde också såna, (se bild.) Rann ut som fasen fast inte lika mycket som syrrans hördes det som, hennes rann ihop till ett enda stort bubblande täcke!! Aja, detta var då dagens bakning med andra ord. Medan middagen bestod av spaghetti och köttfärssås, mums!! Näe.. Nu blir det ut med Charlie, ta en seger pepsi för att fira att deklarationen är klar och spela UNO med min älskling.. Sen så blir det att sova så underbart gott, natti natt!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *