Inskolning pannkaka

Hallojjsan!! Just hemkommen från min första dag på ”nya jobbet.” Känns så jäkla bra.. Fatta jag hade idag 45 minuters rast, då jag kunde gå hem och gå ut med Charlie+ att jag kunde äta hemma!! Hade gruvat mig som fasen på att stiga upp nu på morgonen var rädd att försova mig, var ju som ett tag sedan jag var uppe så tidigt, haohoahoaoo.. Vaknade klockan 06.30 och klev liksom upp!! (Har ju hela kvällen kvar nu och umgås med ma’ Daniel, känns riktigt najs.. När han nu kommer hem vill säga, hihi.) Och påtal om hela kvällen, saknar Skilda världar nu!! Hmm.. Har inte beställt någon ny ”volym” som det så vackert heter. Men snart någon gång kanske det blir av.. Men tror dock att prioritet Stockholm=spara pengar, kommer att gå i första hand!! (Som i och för sig är rätt smart om man vill ha råd att göra lite grejjs där..) 🙂

IMG_7451IMG_7445IMG_7465IMG_7441IMG_7455

Just nu sitter jag och trycker vindruvorna på bilden ovan. Torsken är också upptagen från frysen= det blir fisk till middag!! + att jag just i nuet sitter i kö till skatteverket, där den beräknade tiden i kön är 26 minuter, yeeey!! Så nu sitter jag här: trycker vindruvor, bloggar och köar med över 200 personer före mig. Men vad gör det när man har högtalare på telefonen? 😉

Kände bara för att göra en liten in-stickare här och tvär berätta om att vi i söndags for och grattade Minna på hennes 21-års dag och åt tårta och sådär. (varav där bilden ovan, hehe.) Köpte ett halsband i silver med ett peacemärke på, mycket fint var det!! Så det var det som låg i MINNA-paketet, hehe..

Bilderna ovan, eller iallafall pannkaksbilden är från igår då D’ gjorde pannkaka. Själv så grejjsa jag i nyttigtheter eller typ bara vetekli, men det är ju ändå nyttigt och bra. Funderar på att fara ut och springa, men jag är ju så lat. Ahh, får se hur jag gör!! Hursomhelst kommer det nog nämnas i nästa inlägg när nu det kan tänkas bli.. Hade inget speciellt att berätta frånsett att det gick jätte bra på min ” första inskolning”, sen är det bara en dag kvar sen börjar allt i mitten av juni efter vi varit i Stockholm någon gång, wiiiiiiie!! Allt från detta inlägg.. Buhuuuhuu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *