Årets första grillat

Blev grillat igår i tf, dock var man ju inte så delaktig.. Utan hade turen att ramla in i kalaset, då allt näst intill var klart!! Mmmmmmmmmmm, riktigt gott!! Alltså nu i sommar kan jag typ lova att jag å’ Daniel ska bli mycket bättre på att grilla och pröva nya grejjer!! Nu är det då söndag och nu när jag sitter och skriver känner jag hur det liksom vattnas i munnen, blir så hungrig nu medan jag skriver detta inlägg. Hmmmzz.. (+ att vi inte hunnit äta något idag heller, kanske därför också?) Sedan blev det efterrätt också, både kladdkaka som D’s gjort. Och något nyss: Banan i vårrulle som ”Pienn” gjort, spännande!! (Grillmästaren på bilden, garanterat stavfel på namnet utlovas.) Aja, njut av dessa bilder och känn frestelsen till att grilla själva!! 🙂

IMG_7404IMG_7406IMG_7411IMG_7408IMG_7407IMG_7402IMG_7423IMG_7417IMG_7424IMG_7432IMG_7434

Vissa vill ju inte vara med på bild, så det blir inget tvång.. Och särskilt inte vara ute på internet, hoho.. (Men min sida är ju kopieringsskyddad, så det kan ju vara skönt att veta.) Men lite bilder har jag då tagit iallafall. Eller vadå lite bilder? – jag tar väl alltid massor utav bilder, haha!!

Vad mer? Funderar på att skaffa höns, (alltså okej inte min ide från början.) Det var D’s mamma som frågade om jag/vi inte ville ha höns också, liksom= delat ansvar.. Sen blir det massa ägg och suffle å’ pannkaka, hehe.. Klart jag vill det!! Så nu är det väl egentligen bara att skaffa lite hönsnät och trixa dit några höns. (för dem har ju verkligen plats där också, stor gård+ lagård/bod, jaa..) Näe, men så vi får väl se vad det blir, men vore kul iallafall!! Näe, nu blir det att spela gitarr, har verkligen kommit igång nu på riktigt, känns riktigt jäkla bra!! Kramiis och super tack för det goda maten igår, wiiiiiieee 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *