Hemmagjorda pitabröd

Blev värsta resterna igår.. Bilderna nedan då på dessa fluffiga fina pitabröd bakades i förrgår, mjaoo!! Hade aldrig gjort pitabröd förut så jag var sjukt pirrig eftersom att jag ville ju att dem skulle bli bra. Det var ju liksom bröden soom som skulle styra upp middagen tillsammans med tzatsiki, biffar och sallad!! Konsten är då att vända på dem så att dem får den där luftfickan och så glad jag blev när jag lyckades, wiiiiiiiiiie!! Blev riktigt goda + att jag fick värsta tillbakablickarna eller typ tänkte på skolan.. (tror det är för att jag typ inte ätit pitabröd sedan dess, som kanske låter jäkligt sjukt, hehe.)  Så alltså.. I förrgår blev det denna go’ middag och igår käkade vi upp resterna som då var minst lika gott, mums!! 😀

IMG_7360IMG_7358IMG_7364IMG_7371IMG_7361IMG_7386IMG_7379IMG_7388IMG_7395

Idag är det lördag.. Känns skönt!! På måndag blir det att inskolas på nya jobbet, känns lite smått nervöst. Men det är klart det går bra, hehe.. Men så är det ju alltid när det är ett nytt ställe, fasen minns alla praktikplatser man haft via skolan. Man kom ny till ett ställe och känner ingen, sedan vill man typ inte sluta praktiken, hehe.. (eller iallafall oftast, haha.)

Åh, vad jag längtar tills vi ska fara till Stockholm!! Ska bli så kul å’ åka tåg, wiiieee!! Sen har vi ju sovkupé på ditvägen också!! (egen också för att tillägga, hihi.) Sen blir det Gröna lund, wiiiiiie!! Sjukt längesedan man var där juhh.. Kanske Skansen?, Vem vet.. Kommer då att bli mycket mat där borta och jag längtar, mumsmums!! Sen blir det för mig att fara till ma’ familj och hälsa på lite också innan jag börjar ”jobba på riktigt” i mitten/närmare slutet på juni.. Sen börjar det ju dra ihop sig till syskon tatueringen också, längtar.. (Dock ej till nålarna, är ju den nål-räddaste person jag känner, det är ju bara hemskt.) Näe, nu blir det att dricka lite kaffe, spela gitarr, kanske lite Age och pyssla på med en tavla som ska vara om våran ”Rhodos-resa”, hihii.. Kanske en sväng till tf senare idag också!! Men nu blire, hejsan svejsan 🙂

Ett svar på “Hemmagjorda pitabröd”

  1. De så veldig go ut de pitabrøan, trur eg må prøve meg på de derr, Bra å ha te grillmaten 🙂
    Men du e jo så flenk me sånn BAKING, SÅ DU FÅR JO TELL ALT DU PRØVA DEG PÅ 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *