Ett blandat inlägg

Ja, som rubriken nämner kommer är just denna ett inlägg med massa mixat.. Klockan tickar klockan går, och idag är det så mycket som torsdag och är förövrigt en röddag. Så idag är Daniel hemma med, wiiiieee.. Eftersom att jag gjorde värsta skutten direkt till Daniels födelsedag och har missat lite både innan och efter, så kände jag bara nu blir det ett mixat inlägg. Är ju en radda i min släkt som fyllt år, men hursomhelst ett stort grattis till min lillebror Aron som fyllt hela nio år nu den 6 maj!! (ekakt en månad innan jag fyller år, hehe..) Men jag har ju inte glömt bort han, skickade ett grattiskort till han å’ sådär.. Men det är ju bara så tråkigt att jag inte kunde vara med och fira han.. (Man vill ju inte han ska glömma bort sin största storasyster som är som en kärring.) 🙁

IMG_7352IMG_7244IMG_7346IMG_7312IMG_7335IMG_7345IMG_7342IMG_7232

Bjuder på cupcakes!! Eller det var ett tag sedan dem ägde rum, typ innan valborgs eller nått, hehe.. Var en dag då Minna kom hit jag kände att jag ville baka fast samtidigt orkade jag inte.. Har varit så mycket nu sista tiden med deklaration och massa andra tråkiga samtal och grejjer som ska fixas.. Att det känns att man är vuxen? – Ja, en aning!! Köpte iallafall typ muffinsmix grejjs där man tillsätter vatten och smör typ, enkelt och dem blev faktiskt riktigt goda!! For också och lämna några i tf och sen hade jag också köpt nått som hette ”piggy slime” till Daniels lillebror!! Minns när man var liten så kul det var alltså med ”slajm” elelr hur det nu stavas, haha!! 😀

Resterande bilder är bara tagna lite random här hemma. (På presenten, alltså Daniels gitarr bland annat.) Är ju så kul att ta kort, älskar det!! Tar typ kort på det mesta/ingenting skulle man också kunna vända det till, hehe. Annars har jag pratat me la’ familia idag.. Och nu får jag då inte glömma att Malin fyller år idag, yeeeeeeey!! Hade jävligt gärna farit till Skellefteå i helgen och firat henne, men näääe.. Måste försöka lugna ner oss nu så vi kommer ha råd att göra saker i Stockholm när vi ska fara dit. Finns det något jobbigare än oväntade utgifter? Där var vi tillbaka igen.. Det känns att vara vuxen, ibland är det faktiskt rätt drygt!! Det var ”bättre förr” då största problemet var vilket lördagsgodis man skulle köpa ungefär, hmmzz.. Aja, njut av bilderna… Byeee

Ett svar på “Ett blandat inlägg”

  1. flotte bilder Therese, og forstår deg så godt at du har lyst å reise heim en sveng …………Men sant nok , ikke bestandig så kult å være voksen , og må prioter ka man ska bruk pengan på 🙂 Ha en fin kveld 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *