Tacooooooooooooooooos

Städa å’ stöka är väl ungefär vad jag har gjort idag. Dock sånt som inte syns men ändå behövs.. Jag har städat kylen, skafferiet och ”kryddskåpet” dvs, det bredvid spisen. Sedan har jag rensat ut reklam.. Alltså vi har ett klistermärke på brevlådan där det står ingen reklam blabalbblbllaaaa.. Men tydligen så kan inte postisen läsa som vanligt= inget ovanligt! Har bara märkt hur det liksom har växt i tidningsstället i köket.. Men idag fick vi bara Storumanbladet, men det är väl för att själva reklamen kommer imorgon, (torsdag.) Förövrigt så väntar jag ju på min deklaration.. För D’ har redan fått sin.. Kanske får jag den imorgon? 😮

I kylen stod en liten skål med möglig paprika, hahaha!! Och det jag undrar är ju hur länge har den stått där alltså? Minns inte ens att vi har haft paprika i en skål i princip! Näe, men det var ju kul.. Daniel trodde knappt på mig när jag sa det och hade bildbevis, hahaaaa!!

Vi for och handlade när Daniel kom hem ifrån jobbet. Drog även med panten på balkongen som hunnit växa på sig endel.. Sedan tog vi en drive och tanka och även en ragg ut i skogen, haha. Sedan blev det tacos till middag.. Lagomt jätte sent, tror inte vi åt förrän halv nio i alla fall. Jag var så hungrig och åt så snabbt så jag blev tvärmätt direkt! – Så det var ju lite synd.. Borde njuta egentligen, men gör det aldrig? Äter jätte fort.. Men när jag inte är hemma så skärper jag ju mig! (oftast).. Vi såg Kjelle’s smakresa i Asien, typ det ända som gick på tv.. Blev så sjukt sugen på fara utomlands, så känslan orkar jag inte ens beskriva.. neutral

Men vi ska väl utomlands någon gång framöver, måste ju bara det innan jorden går under som det nu sägs.. Känns bara så drygt om den ska gå under också hinner man inte fira julafton heller!! Sedan har jag inte tid med att jorden ska gå under. Finns alldeles för mycket saker som måste göras och testas först. Mitt dagliga ämne då som är Big Brother, tråkigt, tråkigt å’ tråkigt var det att se idag.. Och Dagens störande reklam: ”BB, BB, BB, BB BB.. BB-crème ” osvosvosvosvosv….. GARNIER! – Usch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *