Grattis till ma’ Daniel

Konstigt nog har jag inte haft tid att blogga om min älskades födelsedag, hmmzz.. (lätt besviken på mig själv.) Men hipp, hipp, hurra på Daniels fördelsedag.. (som förövrigt utspelade sig för några dagar sedan.. Men som sagt tiden/viljan till att blogga har inte riktigt varit där.. Vi har typ mest slappat, jobbat och sett filmer, hiihii..)

Men nu till födelsedagen.. Började rätt tidigt eller vadå efter klockan åtta/halv nio på morgonen, vem försöker jag lura? Hade köpt en tårta på Konsum och massa ljus (22 i antalet såklart..) Sedan gick jag in och sjöng en liten pytte sväng, hihii.. Sedan blev det present utdelning som bestod av en gitarr, foppa-tofflor å’ en bok..  Och kanske det bästa av allt en smiley till toffeln, hehe.. 😉

Och vad jag nojjat över det ena och andra över presenterna, för det första tofflorna!! Vid ett tillfälle har D’ sagt att dem jag har passar perfekt åt han!! (eftersom att han alltid använder mina.) När jag väl sitter där och beställer så finns inte den storleken överhuvudtaget? Så där var ”nojjningen” nr. 1 liksom.. (alltså mina foppatofflor fick jag när jag fyllde 14-15 år.. Tro det eller ej, och dem håller fortfarande.. Ointressant? Kanske det..)

IMG_7258IMG_7263IMG_7251IMG_7261IMG_7288IMG_7288 - KopiaIMG_7265IMG_7300

Angående ”nojjningen” nr. 2, fick jag en avi om att hämta ut ett paket på konsum, yeees tänkte jag måste vara gitarren!! Kommer dit och får ett paket som väger liksom noll + att det är platt och typ 30*40 cm brett?? Ja, alltså vad tänker man.. Och jag sa till hon där, var detta allt? ”- Jaaa.. Det verkar så, det går då in på det här numret.” Var tvungen att öppna på plats, och det är en nyckelring som är en stektermometer.. (Första tanken, jag är lurad, skulle kollat upp sidan bättre, pengar åt skogen, bedrägeri..) Sen dagen efter får jag en sms-avisering.. Kollar på paketet efter jag hämtat det och inbillar mig att jag beställt en elgitarr/barngitarr, paketet är allt för litet.. (Ännu en gång, tvingas jag öppna paketet på plats..) Ringer Daniel tvingar in honom på toan medan jag paketerar upp gitarren på sovrummet och mäter den mot min gitarr.. Konstaterar storleken och den stämmer tyyp.. Stänger ingen.. Ångesten kommer ikapp.. Öppnar paketet och mäter en gång till en gång för alla – Yeeeeeeeees! (Minna var också med när jag hämtade paketet, och så ont jag hade i magen alltså, vägen från Konsum och hem igen har aldrig varit så lång alltså..) Jag är bara helt otrolig eller hur? Vilken historia, händer det här folk, eller är jag bara en nojjerska? 😕 

Näe, nu börjar detta inlägg bli allt för långt.. Så som det kan bli när jag inte skrivit på ett tag, men iallafall på kvällen kom sedan delar av Daniels släkt och åt tårta som jag gjort. Blev en smörgåstårta samt en gräddtårta. (se bild kanske, hehe..) Njut av tårtorna nu i alla fall på bild, hehee..

Ett svar på “Grattis till ma’ Daniel”

  1. Å den som hadde vært der å fått smake , du e berre dyktig me det du gjør Therese:) klem te dokk. Snart er det din tur te å feire, håper det blir noen som baker til deg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *