Biljetterna till Stockholm har kommit

Igår kom biljetterna till Stockholm, yeeeeeeees!! Annars har det inte hänt så mycket mer sedan sista inlägget frånsett att det ligger räkningar på hög så man vill spy.. + att jag sagt upp mig!! Så nu är det sista rycket typ idag då sen är det som slut på säsongen, känns bra.. Sen blir det att jobba på tills vi drar till Stockholm i juni jag å’ Daniel!! För att träffa syrran, gå på grönan och lite sådär inte så många måsten, wihooooopps!! Sen vill ju jag fara på typ ”Lasse Åbergs museum”, men vet inte vilka som är med mig ännu, hehe.. 😉

Morgonen har varit mycket tidig.. Våran tvättmaskin krånglar ju som den alltid gör!! Trots det hörs det inte vara något fel på den? Såå, ja pallra sig till tvättstugan i huset här borta och tvätta, såå drygt!! Vaknade när Daniel for innan sju och har tvättat sedan dess.. Man blir ju bara trött och ikväll blir det att dricka och nu väntas ett tio-timmars pass framför mig, undra vilken tid jag kommer att somna ikväll?

IMG_7148IMG_7157IMG_7164

Sista tiden har det mesta gått utförs kan jag säga.. Och nu längtar jag bara efter att flytta!! Finner inga ord för hur mycket jag hatar Umluspen som det så vackert heter, (Storumans fatighetsgrejjs.) Näe, alltså jag är så sur så jag vet inte vad. Ändå sedan vi flyttade in i denna lägenhet har det varit problem. Började ju lite lagomt med att det blev uppskjutet två veckor med flytten sedan har det bara gått utförs.. Inget bredband 2-3 första veckorna, ingen telefoni trots att dem lovade, (inte för att vi ville ha hemtele men det är en princip sak jag är ute efter.), tvättmaskinen strular hela tiden, mögel i köksskåparna och ett allmänt spring.. Och då tar det över en månad innan det händer nått och det kommer hit någon och kollar på möglet? (Fast han var ju jätte goo och snäll.) Alltså jag fattar ingenting, hela Storuman känns så jävla oseriöst för mig!! Nääe, just nu är jag så sur så jag tror jag avrundar här.. Innan jag skriver nått som jag kanske kommer att ångra!! (+ att det blir att dra sig mot jobbet väldigt snart också.) Men nu tänker jag avsluta detta glatt, så GLAAAD MAJBRASA!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *