Fisken samt besök

Ja, då var det fredag som kanske många längtat till? Men inte jag.. För jag jobbar hela helgen+måndag+tisdag!! (Börjar klockan 12.00 idag,.) Men nästa helg är jag då ledig tror jag.. Eller vad vet jag? Har ju inte precis fått något schema än, så man kanske inte ska ta ut nått i förskott? Snart blir det att fara till Stockholm också för att träffa syrran, wiiiiiiie.. Kommer att fara där i början av juni, (har dock inte bokat än.) Egentligen hade vi tänkt ta bil men det blev att tänka om efter jag pratade med mamma. (D’s mamma var inte heller så pepp på det där med semestertider/olyckor på väg.) Så det kommer bli att vi tar buss till Umeå och sedan tåg därifrån typ expresståg eller minns inte vad det heter, men det tar då iallafall 6 timmar endast!! Och största anledningen till detta är ju typ att vi har ingen aning om hur mycket bensinpengar det kommer att gå.. Det vore ju jäkligt olyckligt om det skulle bränna iväg 4000 en väg, eftersom att våran tanke var ju att stanna på olika ställen och göra avvikare lite här och där!! Så nu är vi väl mer inne på att det är bättre/säkrare att ta tåget och att vi kan fara iväg endast en helg typ till Dalarna/Piteå/Östersund eller vad fasen som helst, och bo på hotell eller nått!! 😉

IMG_7130IMG_7134IMG_7131IMG_7140

Egentligen tänkte jag skriva detta inlägg igår, men det hade nästan blivit för mycket liksom 3 inlägg på en dag? Hahaa.. Daniels lillebror var här och åt med oss igår, och det blev fisk!! Det är ändå konstigt med barn, då kan man fråga är du hungrig: – näääe.. Sedan typ 10 minuter senare samma fråga:- jaaa.. hehe.. Känns som att själv är det typ såhär en timma bort om man inte är hungrig, hohooo… Annars blev det väl inte så mycket mer som hände igår.. Hade tänkt spela AGE, men det blev för sent. Vi satt och fipplade med viktigare saker än så framför datorerna faktiskt. Men det blev ju faktiskt en sväng med bilen och tanka fast största anledningen var nog att köpa choklad egentligen, hehe.. Satt typ och drömde om en ny soffa igår, eller hur länge har vi liksom inte tänkt på det? Och särskilt med tanke på vad katten ställt till med kvällen innan kastreringen med pisseriet.. Jag och Daniel är ganska överens om att det blir inte att ta med denna soffa nu när vi flyttar!! Utan vi sitter häldre på en madrass och ser på tv tills vi har råd att köpa en soffa som vi vill ha!! 😀

Åh, jag blev så sugen på kaffe.. Men det känns så onödigt, varför ska jag koka själv och hur mycket dricker jag upp? Orkar jag 4 koppar ens, och blir det bra att göra så lite i perkisen? Många frågor inga svar eller ska jag promma med Challe till Statoil kanske, eller frendo som det nu heter? Ässsch.. Jag vet inte får se, men det jag vet nu är att jag bara känner för att avsluta detta inlägg såå, heeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *