Dubbel+gårdagen

Detta är då mitt andra blogginlägg idag, hehe.. Måste ju komma ikapp, orkar inte missa nått som jag gjort tyyyp.. Tycker det är så kul att gå tillbaka och bara kolla och läsa mig egen blogg, så konstig är jag. Läser mest min egen blogg, sen är det typ bara 3-5 stycken andra som jag ”läser” som jag då känner. Sen händer det väl ibland att man klickar in om någon lagt ut sin blogg på facebook eller så, men absolut inte att jag hänger på blogglovin grejjer och kollar kända bloggar och sånt!! Tycker att det är rätt tråkigt att se alla: ”måste ha/vill ha/ska köpa/önskar mig/har köpt” osvosvosvosv.. Det tar liksom aldrig slut, detta habegär.. Vill typ spy nu.. Jag låter kanske som en kärring? Men det är mina åsikter som jag står för.. Tycker det är drygt att världen håller på rasa, miljön förstörs, nya kläder varje vecka, datorn tar över, pengar är livet, 9- åringar som knappt kan visa sig utan smink.. Vart är vi påväg??? Listan kan göras sinnessjukt lång och det känns illa.. 🙁

IMG_7109IMG_7110IMG_7111IMG_7114IMG_7125

Igår  skulle jag och Estelle ut och gå och vilket väder det blev!! Inget vidare med andra ord: snöstorm och kallt som jag vet inte vad. Blev en kortare sväng, men blev ändå en bit bort till bageriet.. (Eller som Estelle själv säger: STANS BAGERI, hahaa.) Köpte mackor där som vi tog med + gräddbullar eller vad det stod att dem hette, mycket goda!! (Daniel fick en också när han kom hem, hiihi..) Satt och drack kaffe i mängder + att jag städade.. Och det var jäkligt trevligt och ha en Estelle här som följde med runt när jag bäddade sängen, dammtorka och allt möjligt.. Blev som lättare att städa då eller roligare, haha.. Och snäll som hon är ställer hon sig och diskar, så tack för hjälpen!! Sedan kom Erik förbi också och det blev ytterligare lite kaffe, göttigt!! 😀

Kvällen bestod av en Daniel med ont i huvudet som blev på bättring.. + sen jäkla middag åt typ middag klockan nio tror jag, hehe.. Pratade med Minna en stund också å’ syrran.. Sen blev det bara mys och sussa i nybäddade sängen, sov sjukt gott i natt!! Och nu blir det att stöka på lite i förrådet och sippa kaffe, hejdååå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *