Äntligen hemma!

Oj, så skönt det var att komma hem.. Och som jag har längtat hela dagen efter det!! Har haft feber hela dagen och gårdagen men i dag har det fan i mig varit värst, fy fan för denna dag! Men hursomhelst så är jag ju ledig nu i två dagar så jag får vila ut och ta hand om mig själv. Drog och tanka efter jag jobbat klart och tänkte då köpa en Bonaqua, men det blev istället vitamin water.. Har aldrig druckit det förut tror jag, men vet inte riktigt säkert ändå. Minns fasen inte det! Tänkte att det kunde vara bra nu när man gått å’ blivit sjuk.. Det var också köp två för 42 kronor där på Statoil så fick pröva på två smaker, hohoooo!! 😀

Precis när jag kom in i trapphuset och kikade in i brevlådan vår efter post öppnade grannen dörren och sa ”vi skulle behöva lite hjälp/tips” Jag gick in dit och dem sa att det var nått fel på frysen/kylen.. Så vad gjorde jag? Hämtade Daniel som tagit sig en slummer tur, haha. Sedan gick vi över och Daniel fixade frysen till dem.. Tydligen hade dem för mycket mat där.. Eller det behöver inte vara det, men mest troligt var det så! För självaste fläkten slog i ”plåten” bakom frysbackarna om man nu kan säga så! Näe, men så nu känner vi ju nästan grannarna.. Kanske blir någon middag framöver, hihii.. 😉

Påtal om middag eller mat i övrigt.. Så har jag inte varit så matfrisk idag på jobbet, utan har bara ätit nå pommes och druckit massor med vatten.. Men nu sedan jag kommit hem har jag ätit både mexikanasoppa och ätit en risifrutti.. GOTT, GOTT, GOTT!

Imorgon blir det en härlig och lång sovmorgon som också lär behövas är helt j*vla slut i kroppen.. Så låt mig sova så länge som det går min lilla Challe-skrutt är du snäll, godnatt & puss & kram..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *