Fotodag’s fika

Lediga dag.. JAAAA!!! Ganska nyss varit ute med Charlie, lagt en beställning till systemet för snart är det VALBOOOOORGS, wiiiiiiieee!! Sitter och väntar på att perikisen ska koka mitt kaffe klart och funderar på vad jag ska äta.. Smöret är slut känner just nu bara ett stort NEJ och varför? Orkar inte handla är rätt hungrig, tror det får bli en smoothie istället!! 🙂

Segar ju på lite lagomt i mitt eget lilla dryga tempo som vanligt med mitt bloggeri.. Men varför ska jag inte sega på liksom då jag kanske inte känner för att blogga? Jag bloggar ju för att det är kul och det vill säga när jag har tid att ”ha kul”, hahaa.. Och då blir det ju rätt ofta så att jag sparar mig tills jag är ledig å’ sådära. Påtal om kul så finns det nu två stycken lägenheter som vi ska få fara och kolla på snart!! (tvåor är båda,) Känns jäkligt kul för nu lutar det åt att vi kommer få en billigare lägenhet då första juli, mest troligt.. najsigt som fasen!! Vi kommer bli rika och spara massa pengar, känns jäkla bra och mys med en annan lägenhet, hihi..

IMG_7066IMG_7067IMG_1303IMG_7074IMG_1309IMG_7076IMG_1311 (1)IMG_7098

Eftersom att jag alltid skriver relaterande till mina bilder så tänker jag berätta om bilderna ovan. (som då är från förra veckan, lördagen.) Då Minna kom hit och vi drack kaffe och pratade typ om allt och inget ute på balkongen, sen blev det att fota lite ute samt även att fara till Hemavan en sväng och köpa juice och fika. Vanligtvis blir det en kaffe, men när vi väl kom dit kände jag att jag orkar inget mer kaffe!! (då vi drack typ massa kaffe här..) Är jäkligt kul att Minna har en systemkamera också så vi kan ta kort tillsammans. Är typ lika knäppa då det gäller att få den perfekta bilden, då man till och med börjar flytta om saker som är i vägen som man inte vill  ha med på bild, haha!! skojjigt.. (Bilden på oss har Minna tagit med hennes kamera!!) Ah, så detta var den lördagen och det var ju ungefär mitt budskap med detta inlägg.. Om man nu kan kalla det ”budskap”!? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *