Behandlingen

Känner mig trött och samtidigt jäkligt pigg, sjukt konstig känsla. Har varit ute och prommat över två timmar idag med Estelle och det känns i benen kan jag meddela, om någon känner för att anteckna något så ointressant? Har också hunnit sova ett tag nu såhär på dagen. Nu för närvarande sitter jag i mina skönaste kläder typ och njuter av denna goda stund..

Igår blev det att äta i Tärnafors med D’s moffe å’ pappi och dagen innan det blev det och äta tacos där också, hohoo.. Kanske dags att bjuda igen snart!?!! Japps, så det var lite mat det. Påtal om mer mat så står underbaraste Daniel och lagar köttfärsås å’ spaghetti nu medan jag sitter här och latar. Snacka om väääääääääärldens snällaste, hihii.. (Och inte bara för matlagandet dådå) 🙂

IMG_6975 IMG_6980 IMG_6981 IMG_6987 IMG_6993mix

Egentligen hade jag endast tänkt skriva om nu när vi var i Umeå osv.. Men såklart kunde jag ju inte bara hålla mig till det. D’ gjorde ju en behandlings-grejj/operation nu på ögat. (därför vi ens drog till Umeå.) Gick väl bra tills det började verka som fasen bara ett kort tag senare efter han var klar och bedövningen släppt. Därefter blev han sjukt ljuskänslig och fick ont i huvudet som aldrig förr. Som då kanske inte är så konstigt med tanke på att någon skrapat bort delar utav hornhinnan, fyy.. Så det blev en lååång bilresa hemåt med många stopp på parkeringar med massa bedövningsdroppar i ögonen. Fan vad jag tyckte synd om han som har väldigt hög smärtgrad. Och se att han har så ont, fyyyyyyyy fan!!! Nu idag (söndag) är det väl bättre men inte bra, väl försåtligt.. Blev att stanna till på ett ställe typ ”sjöblomsbod” eller nått, tänkte att en isglass kanske kunde hjälpa eller nått, och kanske äta/hålla mot ögat!? Ibland får jag konstiga saker för mig, hittade där inne också en jätte fin mjukis/prydnadsgris som jag köpte till Daniel, hihi.. (kommer säkert visa en bild på honom någon gång.) Dock kunde han knappt se den där och då när han hade stängda ögon typ under hela resan, men men..  

Alla bilderna ovan är endast från våran ögon-Umeå-tripp i vilket fall. (Som typ består av: mat i bilen, mat i Lycksele och Daniel och ögat, hohoo..) Bilden på ögat var just efter operationen/behandlingen såg så äckligt ut så jag knappt kunde kolla på honom!! Själva folket i korridoren trodde dem skulle stirra ihjäl sig, och Daniel sa bara vad är det, ser det konstigt ut? Sedan gick vi in på apotekets ”sminkavdelning” dära byggnad och så gav jag D’ en pappersservett och han försökte gnugga bort det där gula. Aja, i vilket fall på denna bild ovanför hade han då ”tagit bort” det där enligt han själv, huvva.. Men hinner inte skriva så mycket mer nu för jag ska iväg och äta äppelpaj på fjällbyn, mums å’ hejs!! 😉

2 svar på “Behandlingen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *