Klippning med flytt

Hallå onsdag!! Är rätt dagavild, känns konstigt.. Ska iväg och jobba om ett tag, känns sådär.. Hade gärna varit ledig och stökat på här hemma osv.. Klev upp i tid med Daniel och blev några mackor. Sen blev det en prommis med Challe och in direkt och börja klippa honom som då inte direkt är tvär-gjort. Tror dock att det är lika jobbigt för han som för mig, hohoo.. Har till och med fått en blåsa på fingret, kan dock bero på att jag klippte Daniel igår också, hehe.. Värsta frisören!? Fattar inte hur dem vågar, eller Charlie har väl inget val, hehe.. Men Daniel? Men han vill ju att jag ska klippa han såå!! 😉

IMG_6960IMG_6951IMG_6969IMG_6945IMG_6966IMG_6955

Visst är blomman fin? Fick den i förrgår måste det ha blivit av Daniel.. Är livrädd att den ska dö så nu måste jag läsa på hur man tar hand om sin orkidé också. Mitt stira problem är att jag tycker om blommor jätte, jätte mycket!! Men jag har inte dem här gröna fingrarna samt minne för att komma ihåg att vattna dem. Men för tillfället står det en grönväxt som blir ”ledsen lätt” så då är det ändå rätt lätt att komma ihåg att vattna dem andra, så det är ju bra.. Imorgon blir det att fara till Umeå då D’ ska till ögonläkaren och grejjsa, hmmzz.. 😕

Sen kan jag berätta att vi snart framöver har tänkt att flytta.. Inte så långt, hehe.. För att vi är så less på att ha så hög hyra, detta är inte normalt!! Alla pengar går ju i princip till att vi ska kunna leva, skitsvårt att spara pengar + att man vill ju kanske hitta på saker ibland också, right? Så det känns riktigt bra, så nu när vi far till Umeå blir det att köpa tapeter och återställa det katten bland annat ställt till med på väggarna, samt även köpa flyttlådor!! Är ju lika bra att börja packabort saker redan nu som man inte behöver/använder.. (desto mindre sen,) Dock vet vi inte vilken lägenhet det kommer att bli, men en plutt som är billig i vilket fall!! Inte närmare 7000 kronor som vi betalar nu liksom, men nu börjar det dra ihop sig sååå… Heeeeeejdå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *