Fjällbyn’s natt

Helt ärligt fattar jag inte riktigt varför jag inte ligger och sover.. Börjar jobba klockan tolv idag och klockan har just passerat nio och jag suger. Vet inte om jag är bakis eller om jag har ont i huvudet för att jag sovit lite, både drygt och tungt.. Men vi hade jäkla kul igår ändå!! När jag kom hem efter att jag jobbat igår kände jag bara: Jag måste ha en Irish coffee!! Och det var precis vad jag behövde, hehe.. Gott gott!! (Fast Daniels är godare, inget snåleri på grädden+ lagomt stark, hehe.. )

DSC_0081DSC_0093DSC_0083DSC_0095DSC_0089DSC_0082DSC_0080DSC_0091

Satt på fjällbyn och gottade oss med Preben, Katja, Erik å’ Estelle lääääääänge eller satt och satt, dansa å’ hoppa på borden!! (Inte prebbo han drog rätt tidigt.) Näe, jag skojja bara men inte hoppa på borden riktigt dådå.. Denna Katja alltså vilken jäkla livsgnista och energi minst sagt. Blir bara glad av att vara i omgivningen hennes, göttigt.. Men nu idag ska hon fara hem till Umeå å’ så men kommer tillbaka för att vara med första maj (och den helgen dådå.) lutar det åt, kuuuul.. SKUMPARTYY!!

Men nu du going som sitter och läser blir det att krypa ner i sängen bredvid världens finaste människa och sova lite till.. Men njut av bilderna som förövrigt inte var speciellt bra,, (men hur bra är min telefon på en skala ett till tio?) Bilderna från systemkameran blir ju alltid bra, går ju inte komma ifrån det dvs.. Så länge jag tar dem vill säga, hahhaa!! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *