Förkylning & badrumshyllan

Det må va mycket tjat om Big Brother men vi har i allafall nyss sett klart det och ätit kvälls i sängen. (som då börjat bli till en vana.) Dags att krypa ner i sängen nu för att vila bort febern och mitt halsont. Sedan ska också Daniel upp tidigt imorgon på jobb så det blir ju najsigt. Idag när jag kom hem ifrån jobbet så var hyllan i badrummet upphängd som vi också köpte när vi var i Skellefteå, vilken lycka! Och så bra det blev också, fattar inte varför dem inte har som standard att hänga upp en sån hylla? Har haft feber hela dagen men ändå stått ut och jobbat, sedan blir det jobb imorgon med.. På onsdag kommer jag kunna vila och torsdag för då är jag ledig! Längtar så sjukt till det.. Sedan blir det nog stor städning av lägenheten också och kanske plantera nå tomatplantor, fast det vore ju roligast om vi gjorde tillsammans när Daniel är hemma.. Så att det inte blir nått fel heller, som det nu har en tendens att bli när jag ska ”fixa” nått själv, hahaaa!! 😉

Nu är det dock ingen ordning på hyllan utan det är bara allt skräp som legat på tvättmaskinen som är upp lagt där! På tal om tvättmaskinen tycker jag den blivit lagomt galen där på slutet när den.. Ja, minns inte ens vad det heter! Skakar så att sakerna på maskinen trillar ner ifrån den.. Tror inte den var så förr, eller så upplevde jag bara det mindre för att det kanske låg mindre saker upp på den? Men nu ska det då ändå inte vara nått problem längre, när alla saker ska hålla sig uppe på hyllan.. Nu ska jag försöka sova gott med denna konstiga förkylning, för snart är det upp och hoppa samt att fara på jobbet.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *