Tvåhundrafemtioen

Idag har det varit en konstig dag.. Har varit riktigt jävla upprörd och suttit i telfonkö med plats 251 när jag ringde skatteverket. Och det är ingenting jag tänker gå in på, trots att jag känner mig frustrerad samt förbannad. Och då är telefonkön inte problemet skulle man milt kunna uttrycka det. Nu till nått annat, blev taco-fiesta igår med ma’ Blubbi, pusspusspuss!!

Annars idag har det varit rätt trevligt frånsett att jag diskat, hehe.. För Estelle har varit här och vi drack massa kaffe ute på balkongen och satt och snacka om massa grejjs. Och jag har typ aldrig druckit så mycket kaffe i streck, så just nu känner jag mig super aktiv och inte trött det minsta!! Så nu undrar jag mest när kommer jag att bli trött och kommer jag ens att bli trött idag? Jobbar imorgon och känner mig inte alls peppad också jobbar jag hela helgen.. 🙁

IMG_6900IMG_6902IMG_6903IMG_6906IMG_6910IMG_6913IMG_6914

Vad mer medan Estelle var här.. Vi åt soppa å’ mackor efter att Daniel kom hem från jobbet, också har D’s lillebror hängt här ett tag också. Nu för närvarande står det en träningscykel här inne som vi lånat, så najsigt det känns!! Så nu är det bara att ta tag i det här med träningen.. Som kanske är lättare sagt än gjort? Men vi var ute och gick en långis jag å’ Estelle med Challe så han fick springa fritt här bak på elljusspåret, och snacka om att det är skönt nu när det börjat bli ljusare tider.. Man längtar ju bara sönder efter sommaren så fyy.. Men nu blir det att göra en smoothieee och sedan försöka varva ner hjärnan och gå och lägga sig så man orkar med morgondagen, osvosvosvosvosvosvosv.. Byebye äppelpaj!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *