Från helgen’s Umeå

Idag är det alltså torsdag och jag är ledig. Så nu har jag kanske äntligen tid att skriva lite om när vi var i Umeå nu i helgen hade jag tänkt!! Eftersom att D’ hade tid hos läkaren på fredagen så blev det då att vi for redan på torsdagen. Dock senare än planerat då jag hade odiskat, packat osv..

Men nu till Umeå!! Vi kom fram till Jonathan sent typ efter tolv eller kanske efter ett, minns inte riktigt! (hans flickvän Amanda låg då och sov.) Så det blev typ direkt att sova också, så trött som man var.. Sedan på fredagsmorgonen blev det att vakna rätt så tidigt för att fara till läkaren. Måste bara tillägga att mitt internet är så dåligt, eller facebook rättare sagt. Står typ att det är nätfel hela tiden på telefonen, och jag fattar inte varför? Men nu till saken då vi vaknade hux-flux plingar det till och står att Jonathan fyller år, whaat? Också har han inte sagt nått, taskigt.. Hade ju kunnat köpa en bakelse eller nått om man vetat om det!! Men han skulle ju sagt nått såååå jag känner inte allt för dåligt samvete!! 😉

IMG_6832IMG_6829IMG_6835IMG_6836IMG_6849IMG_6847IMG_6851IMG_6879

För att sammanfatta kan jag berätta att denna helg har kretsat så sjukt mycket kring mat!! Och det är ju härligt, men det känns som man lagt på sig massor bara, hehe. (Men nu ska det bli ändring på det.) Efter besöket hos läkaren blev det en ”KAHLS-kaffe” och det var så kul för då pratade Daniel med Jonathan och sa att vi drack kaffe. Och då säger Jonathan, aha.. Och då säger han sen men vi kan ta en till kaffe!! Och Jonathan glatt har du druckit kaffe på Kahls, och Daniel bara näe.. Medan han sippar i sig sitt ”KAHLS kaffe”. (Fatta hur bilden var för mig, när han drar en lögn om att han aldrig druckit det, hahaa..) Men antar att han hade annat att tänka på. Då han inte registrerade vart vi köpte kaffe, efter beskedet, hmmmzz.. 😕

Tror bilderna får berätta mer nu annars kommer detta inlägg aldrig få ett stopp: Käkade kinabuffe, på en Italiensk restaurang som heter Vezzo där jag åt godaste laxpastan någonsin?, lite shopping, spelkväll å’ vin, filmkväll samt mycket annat göttigt. Njut av bilderna, så ska jag ägna mig åt att städa lite och lyssna på musik, heeeeeeejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *