Kanelbullar och grejjer

Egentligen skulle detta kanske ha varit ett ”Umeåinlägg”.. Men så blir det inte utan det kommer att bli nästa inlägg. Just för att jag klantade mig så att jag inte han berätta om torsdagens grejjer.. Men, men.. Sånt händer typ hela tiden för mig, hahaa..

Aja, torsdagen började rätt bra..(Måste bara klämma in att smoothie bilden är Daniels onsdagsverk som var jätte gott.) Vaknade diskade bort, (lite grann, typ en halvtimma?) Sedan kom Minna hit och då blev det att sitta och prata lääääänge!!! Hade varit ute med Challe rätt sent på onsdagen för att kunna få mig en gossig sovmorgon. (Så han ville typ inte ut föränn sent tog en sovmorgon han med, haha.) Så Minna hann till och med följa med ut med ut med Challe då vi också drog en runda på Konsum. Sedan när vi kom hem till lägenheten blev det massa korttagning, då Minna köpt en ny kamera, wiiiiiiiieee!! Samt tillagning av paj för min del och sedan slängde vi också ihop en bulldeg som fick jäsa medan vi åt.. Mums!! 😀

IMG_6797IMG_6788IMG_6807IMG_6814IMG_6798IMG_6812IMG_6818IMG_6822IMG_6827

Hmm.. Vad kan jag mer berätta? Jo, det blev stresskalas när Daniel kom hem då jag segat på med disk och allt möjligt. Var ju tvungna att fara till Umeå på torsdagen då D’ hade tid hos läkaren på fredag morgon. Hade inte ens packat när han kom hem, men å’ andra sidan hade jag fullt upp med annat som tankar och att prata med Minna-Minnai, såsåå.. Nu tänker jag inte skriva mer om torsdagen. Frånsett att det blev sent vi kom till Umeå så det blev sovdags typ rätt direkt. Aja, mer om Umeå i nästa inlägg då jag har tid, ork och kanske det viktigaste av allt lust! (Typ kanske när jag är ledig nu onsdag-torsdag eller nått.)! Nu blir det att mysa ner i soffan och dricka smoothie och se sista avsnittet av Skilda Världar på vol. 3, hehee.. 😉

4 svar på “Kanelbullar och grejjer”

  1. Du e så flenk å bak, og den smootien så jekla og ut, så Daniel e ikke borte vekk han heller:) klem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *