Påskmiddag

Igår (Skärtorsdag) blev det att göra påskmiddag i Tärnafors.. (Hade först tänkt göra klart delar här, men köket såg ju inte ut när en var här och jobba pga. mögelgrejjen!) Men innan vi for dit blev det då att fara och handla till middagen och äta påskbakelsen ute på balkongen som jag köpte i onsdags, hihi.. (Och den var så jävla god!!) Och så varmt det var när solen låg och lyste på.. *Längtar till sommaren*

Blev att göra en silltårta, klägg (romröra), ägg med kaviargrädde. Sedan blev det då sill, ljusugnsbröd och potatis till det, typ klassiker. Och alla två djur fick vara med också, dvs.. Både Mirro och Charlie, hehe.. Gustav och Daniel bakade en tårta som Daniel säger, som jag kallar godis/kaka, fast kanske mer åt godishållet.. För tårta för mig är liksom grädde i mängder, mm.. (Den som syns på bilden med smarties å’ oreokex dådå..) 😉

IMG_6657IMG_6670IMG_6667IMG_6671IMG_6678IMG_6681IMG_6682IMG_6685IMG_6707IMG_6708

Och det blev så gott, och så enkelt. Sen känns det så nyttigt också på nått vis, tyyyp.. Lillian och Minna tittade även förbi en stund och drack kaffe. Alltså bilden på Daniel och Gustav.. Lika funderande båda två, är det nått som saknas? -Näe, alla sätter sig för att äta och då är inte köttbullarna stekta, hohooo..

Åh, det var så gott och jag blev så konstigt mätt fort, mums!! Så nu har jag haft mina lediga dagar i påsk, känns inte kul alls.. Men så är det!! Nu blir det att börja dra sig mot lite disk osv.. Innan det är dags att dra sig mot jobbet, hmmmzz.. Hade ju varit kul om man fått vara ledig någon gång när det är ”storhelg”, fyyy.. Aja, nu ska jag sluta klaga fick då en påskmiddag iallafall, wiihoooooooo!! 😀

Ett svar på “Påskmiddag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *