En ledig onsdag

Idag är det en bra dag känns det som!! Jag känner mig så jävla glad så det finns inte, har kommit fram till en grejj nu som bara är såå gooo.. Mer orkar jag inte skriva om nu, hahaa!! ”Har man sagt A får man säga B, right?” Kanske det, kanske inte.. Eller jo, men inte just nu faktiskt. Men jag kan faktiskt berätta att jag är super glad över en sak och det är att Mirro är så gulli gull, nästan så jag vill kalla han ”duktig”.. Men det känns ju helt fel, det var ju jag och Daniel som var duktiga då vi fixa kastrering på lilla pissiga katten så han blev normal, hehe..

Ah, nog om mitt gladeri.. Tänkte berätta om gårdagen som då ledde till att vi drog till Hemavan för jag å’ D’. Först var då Minna här och vi for på bageriet och köpte budapestbakelser+ att jag köpte två påskbakelser som jag tänkte ha till min å’ Daniels mysmiddag. Sen for vi på Konsum för att jag skulle handla, medan Minna satt och vänta i bilen för hon redan varit där med hennes mamma. Och så sjukt med folk, hörde till och med att hon i kassan sa att men såhär mycket brukar det inte vara redan på en onsdag.. Men aja, improviserade ihop en middag som blev klyftpotatis med kycklingfile i en örtig sås med bland annat persilja, lite vitlök å’ annat gott. Sen till förrätt blev det en krämig champinjonsoppa + några vinglas!! Dock blev det inte att någon av oss orkade påskbakelsen så den får vi ta idag, kanske till frukost? För just nu är det en kille här som river i köket så vi lär ju inte kunna göra någon mat här inte. Och då kan man ju undra varför? Och vi har fått äckelmögel i köket. (Men det får jag berätta mer om i kanske nästa inlägg..) 😕IMG_6621IMG_6615IMG_6622IMG_6643IMG_6637IMG_6645

Efter vi hade ätit så for vi på fjällbyn där vi tänkte ta varsin Irish coffee.. Och när vi kom dit så träffade vi Erik och hans arbetskompisar som väntade på Acke som skulle dra till Hemavan. Så vi satt där och drack ett tag och sedan fot vi hem till oss och drack lite till också sminkade jag mig, hade ju inte planerat att vi skulle dra någonstans, hade ju knappt ögonbryn på mig, heheee.. Blev att dra till högfjällshotellet, kul och impulsivt, wiiiiiee.. Blev dock inga bilder tagna då jag hade slut batteri i mobilen.. Näe, nu orkar jag inte skriva nått mer allt för fint väder ute faktiskt!! Så nu blir det ut och promma med Challe!! Heeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *