Krasslig

Känner mig krasslig.. Som att jag är på väg att bli sjuk, känner att jag inte har tid med det. Vill ut och åka skidor, hihiii.. Har ont i halsen och känner mig varm! Idag har vi sett Big brother, kändes rätt bra att Hanna åkte ut med tanke på att hon tror att hon är bäst i hela världen! Men hade även velat se Rodney att åka ut, tycker han är tråkig och konstig! Tydligen var han rätt dryg förra säsongen han var med. Men vad vet jag? – Kollade ju inte på sånt här ”skräp” på den tiden. Men nu har jag väl också blivit ”normal” som alla andra som tycker att det är kul att se på när andra människor mer eller mindre skämmer ut sig. 😉

Skrev inte något om igår heller.. Var jätte trött så somnade direkt efter att vi sett Big brother, fattar inte varför jag känner mig så trött! Men mest troligt är det väl för att jag kommer att bli sjuk nu väldigt snart.. Vi/Daniel hängde i alla fall upp spegeln som vi köpte i Skellefteå igår, och det blev bra trots att den var jätte stor.. Fast egentligen är det ju en ”vanlig helkroppsspegel” men eftersom att vi har ett element just där i hallen så var vi ju tvungna att hänga den en bit upp. Har druckit te ganska nyss och nu blir det att inta Bafucin och krypa ner i sängen med världens finaste och försöka sova så gott som det bara går.. För att sedan invänta jobbet imorgon! Godnattis! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *