Riktigt härlig morgon

Shiiiit, vilken bra morgon tyyyp.. Vaknade tidigt solen sken och jag gick ut och promma över en timma med Charlie!! Sjukt fint väder det var, men nu kan jag berätta att det vänt rejält nu är det massor utav snö, hahaooo.. Men det var härligt att jag fick mig en långprommis, känns så fräscht!! Har hunnit städa lägenheten också och är precis klar!! Känslan utav att inte behöva stressa är underbar, mmm..

För tillfället sitter katten på balkongen och försöker fånga snöflingor (genom glaset, haha.) Bjussar på lite bilder från min frukost och min bamse-mjukis.. Påtal om den kan jag då berätta att jag fick när jag var kanske nio-10 år, eller nått.. Hade sett han i en katalog och sagt att jag önskade mig en sån när jag fyllde år också fick jag den!! (Minns hur glad jag blev för jag trodde aldrig jag skulle få den. Minns också att jag till och med tyckte att den var dyr då jag hittat den, hehe..) Det är nått med älgar som jag tycker om och nu menar jag inte ”mat-mässigt”!! Har alltid tyckt om dem, tror att det är för att jag tycker dem är vackra och ståtliga!! Eller om man ska gå på Malin’s linje/teori så var jag en älg i mitt förra liv, hehe.. 😀

IMG_6608IMG_6600IMG_6605IMG_6596

Snart blir det att träffa Minna också, dock borde jag skynda på att planera min å’ D’s mysmiddag ikväll.. Ska googla runt på lite insperation så får vi se vad det blir!! Sjukt sugen på någon efterrätt med juhh!! (går ej så bra att vara nyttig.) Hatar vinter jäkligt mycket, har egentligen aldrig tyckt om den.. Längtar så mycket till sommaren!! Till sist tänkte jag bara berätta att vi inte missade ”Earth hour” nu i lördags, hihhi.. Byyyyyyyyyyyyyye

Ett svar på “Riktigt härlig morgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *