Gårdagens torsk

Godermorgon fredag!! Känns så knäppt, hela morgonen har jag gått runt och tänkt att det är måndag.. Fram tills typ nu när jag skulle börja skriva detta inlägg, hahooo.. Har suttit typ till stora delar av hela morgongen i telefon kö hit och dit, less man blir!! Sedan när man ska prata med en viss person och tillslut blir kopplad till rätt så svarar det inte där, fyyyyy.. 😕

Annars har denna morgon varit bra, var ute på en långis-prommis med Challe.. Sjukt härligt och soligt väder ute, trots att det är/var typ -15 eller nått.. Men nu verkar det ha blivit mildare iallafall, jaoo..

IMG_6584IMG_6590IMG_6593

Igår blev det att äta torsk till middag, wiiiiiiieeeeee.. Och man kan ju kanske undra vad det är för små knyten här ovanför på bilden!? Och det är mat till Mirro, hehe.. Rensade upp fisken som blev kvar efter vi ätit och mosade i potatis så nu ligger dessa små ”knyten” i frysen och väntar på att bli uppätna (av katten alltså, haha.)!! 😉

Checka bilden på djuren alltså.. Katten sitter och tok-stirrar på Charlies mat och när han slutar tuggar närmar han sig så Charlie blir sur och börjar äta igen. Så taskigt av katten och kanske mig också som bara försökte få en snygg bild, mjaaaaaaooouu.. !!INTE SNÄLLT!!

Nu blir det att dra och köpa kattsand innan jag ska fara och börja jobba osvosv.. Längtar redan tills jag kommer hem, då blir det väl att se skilda värlar, hehhe.. (tjuvköpte ju volym 3 för ett tag sedan, men det kan jag berätta mer om någon annan gång.) Byyyyyyyyyyyyeeeee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *