Hela helgens besökstid

Hade faktiskt tänkt att blogga i helgen, men tiden har inte funnits bara, hohooo.. Så därför blir det ett fett inlägg om hela helgen tyyyp.. Malin har farit hem i alla fall, (igår..) Som hon då valde att göra helt själv trots att vi inte hade börjat med våra fotoalbum= jävligt stans tråkigt.. Men hon har inte haft en turhelg kan man då lugnt konstatera.. Fortsättning följer.. 🙂

Började i torsdags när hon skulle komma hit, (och vara framme kl. 22.45 i Tärnaby.) Då det inte gick en buss hit trots att hon köpt biljett och allt skit!! Så hon blev tvungen att stanna i Storuman och sova på hotellet där som förövrigt kostade henne 895 kronor, som var det billigaste!! Och då ingick frukost, men hann  hon med frukosten? – Nej!! Men som tur är så fick hon frukost när hon kom hit till mig, hehe.. Gjorde scones som vi satt och käka innan det blev dags att dra till vetrinären med Mirro!! (Kastreringen gick jätte jävla bra och snabbt+ att han blev chippad.) Sen så var han riktigt snäll hela vägen i bilen sa inte ett ljud, helt sjukt..

Fick vänskapsarmband av ma’ Malin, hihii.. Som då syns på inflyttningspresenten här nedan som bestod av en miniskål ”fredagsmys” och en ljuslykta, hohoo..

IMG_6464IMG_6456IMG_6492IMG_6506IMG_6526IMG_6487IMG_6561IMG_6565IMG_6507

Tänkte bara dra lite snabbt vad vi gjort i helgen.. Blev tacos till fredagens middag som snällaste Daniel gjorde, hihii.. Har druckit massa vin hela helgen typ och mintudrinkar, varit på en trappa två dagar i rad, köpt jävligt dyra hamburgare i den lilla vagnen mitt emot Stockis (typ 69 kronor st!?).. Hinner knappt andas mellan alla ”kommatecken” men trots det forssätter jag:  Vaknat full, nästan spytt, ätit bakis pizza, laddat om, bjudit hit Erik, dragit hem en okänding (inte jag.), druckit tequila, ätit massa varma mackor, gått upp i vikt, sett skräckfilm, gjort ansiktsmask och tjejsnackat!! 😉

Och en sak till som då hör till att Malin haft så otur är att hennes telefon är borta, trots att hon lämnat den hemma säger hon!! Som jag då inte fattar vart den tagit vägen, ajajaaa.. Borta är den trots att det går fram signaler, känns ju så knäppt för vart kan det vara!? Verkar ju inte vara någon som tagit den precis för den har då varit påslagen när vi ringt den, såååå jäkla synd hade ju massa bilder där, hoppas verkligen att den kommer fram så småningom!! Förstörde typ mycket att den försvann då Malin blev deppad och ville hem.. 😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *