Ikväll kommer Malin

Godermorgon.. Idag är det alltså torsdag och ikväll kommer ma’ Malin hit och hälsar på!! Som om jag väntat, men nu äntligen passar det bra i och med att jag är ledig och hon fixat ledigt, yeeey!! Så med andra ord har jag jobbat klart för denna vecka, naaaaaaajsigt.. 😀

Igår blev det värsta kvällsfikat.. Brukar inte ha mackor och massa pålägg hemma så ofta!! Åhhhhhhh, alltså vad jag älskar rökt lax!! Måste vara det godaste som finns!?! Det är så galet gott, synd bara att det är så dyrt.. Typ fem tunna skivor för 50 kronor, snacka om att man måste njuta av varje macka man äter, hehe.. Och det gör man ju för det är ju underbart, mmm..

IMG_6440IMG_6447IMG_6390

Imorgon smäller det/gäller det.. Blir att fara och kastrera Mirro efter att han har gjort dumheter typ som att revirkissa inne.. Tydligen är det väldigt många hankatter som gör det, trots det har jag typ aldrig hört någon som haft en katt som med det problemet.. (Men det kanske inte är nått man pratar om heller?) Men hoppas nu att det blir bättre efter imorgon, känns så tråkigt annars.. (Synd att Mirro inte var en tjej som vi trodde från början, hoho..) Men det blir säkert bättre, han är ju galen och könsmogen och allt vad det heter!! Är lite smått nervös med det kommer säkert bli bra, Malin är ju ändå rätt cool och hon ska ju följa med som tur är!! 😉

Näe, nu har jag dragit ut på denna morgon allt för länge.. Måste börja städa så jag hinner klart innan Daniel kommer hem osv.. Sen får vi se var det blir till middag eller om det ens blir någon, haha.. Just nu är jag då så mätt efter att ha druckit ett glas yoghurt och ätit en macka med sista laxskivan från igår!! Heeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *