När Instagram tog över

Ja, detta kanske man kan kalla en liten paus i detta bloggeri, har inte alls varit pepp på att skriva nått.. Men nu är jag tillbaka igen känns det som typ två månader senare.. Wowoooo!! Men bättre sent än aldrig.. Har haft mycket att göra med jobb och grejjs typ + att jag skaffat instagram också som är sååå kul!! (kanske mycket därav med..) På min instagram heter jag iallafall: lindqvisttherese, yeeeeeeeeey..

Bjussar på lite bilder från veckan.. Gillar bilden när Daniel och Charlie gör ”High five” för att sufflen blev så fluffig som D’ gjort, haha..  Har varit och ätit på wärdshuset i Hemavan, förra helgen tyyyp?  Riktiiiiiiiiiiiiigt jäkla mysigt i vilket fall.. (Och rätt dyrt, men ändå bra frånsett att köttet var typ sjukt rött..) Men ändå mys, hihi.. 🙂

DSC_1630DSC_1648DSC_1622DSC_1627

Har så mycket jag vill skriva, men har inte tid.. Ska fara och jobba nu, egentligen skulle jag vilja skriva om allt som hänt typ när jag inte bloggat, typ som nu när vi sist var i Skellefteå, att vi gjort sushi här hemma, varit ute och ätit och allt, allt, å’ allt helt enkelt!! Men nu får det bli stopp här på detta inlägg för nu måste jag dra, kramiiiz

Ett svar på “När Instagram tog över”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *