Skellefteå-trippen

Vi hann så galet mycket i Skellefteå egentligen. Var inte precis avkopplande kan jag ju berätta, var mer att stressa runt på stan, fara dit, hinna det osv.. Vi for upp på Solbacken för att köpa en spegel till hallen och precis när vi ska in på Rusta säger Daniel.. Åh, Wayne’s  kan vi inte fara dit? Jaha, då fans det ett wayne’s på Solbacken också.. Det var sjukt najsigt där! (Mycket mycket bättre än i stan.) Sedan förutom att vara på solbacken och farit runt och köpt massa grejjs, så har vi även varit på stan och jag hittade två mössor.. Så som jag har letat, sedan var dem på rea också.. Så det var ju bara ännu bättre! 🙂

DSC_1032 DSC_1033 DSC_1045

Vi for på Wook & Roll som typ är mitt favvo-renaste ställe att äta på! Äter alltid samma när jag är där, har blivit en vana att välja kycklingspett i jordnötssås med friterade grönsaker och ris. DET ÄR SÅ GALET GOTT SÅ, JA JAG VET INTE RIKTIGT! Alla gånger som vi varit där och ätit har Daniel också valt det, sedan innan vi skulle fara dit.. Så sa han: ”jag ska då välja nått annat, tvinga mig!” Sedan när jag valt mitt ”vanliga” och det var hans tur att bestämma sig så mycket riktigt valde han samma gamla vanliga, HAHAHA!!

Vad mer kan jag berätta om ”Skellefteå-trippen”? Jo, i onsdags så for vi och hämtade Aron, (lillebror) på fritte och han blev jätte glad att se mig! När vi kom in där så sa han bara ”YES!!” sedan kramade han mig. Sedan fick jag se vart han hade sina saker, innan jag fick en kram till.. hihiii.. Sedan drog vi vidare hemåt. 🙂

Nått mer kul? Mina systrar lagade mat varsin dag, Rebecca på onsdag, och då fick det bli: taco-wraps. Sedan gjorde Jessica Nudelwook med räkor på torsdagen.. Mer nudlar än annat, men det var ju gott ändå! hohooo..

Sedan har vi också sett på Bio, vi ville se Mästerkatten i stövlarna men den gick bara på helger så vi valde att se: En gång i phuket istället, den var faktiskt bra! Men inte så bra som en biofilm ska vara enligt mig.. Sitter hellre hemma i soffan med en godispåse till en sån där film. Det var allt från Skellefteå för denna gång, hejs! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *