Brunost & en skön historia

Ojojoojjjojojj.. Klockan är mycket! Drack en Red Bull idag och känner mig stört pigg alltså.. Så därför är jag uppe nu klockan är närmare 03.00, hahahaaaa.. Eller är inte så kul för jag kommer säkert va dö trött imorgon för att jag börjar att jobba klockan 09.30 så. Sedan när jag slutar så blir det snabba ryck hem och duscha och fara mot Skellefteå. 🙂

Ett litet kort nattisfika fick det bli, med brunost som vi fick av Daniels mormor när vi var i Norge samt även nått bröd som hon bakat! Blev som en snabbis på gående fot.. Men bara för att det var en snabbis så betyder det väl inte att det var dåligt? Tycker om denna brunost farligt mycket, den smälter ju liksom i munnen! Om det nu finns folk som tycker den är äcklig så skulle då inte jag förstå varför..

IMG_1048

Idag innan jag drog till jobbet hann jag och Challe att gå och handla lite och hämta ut ett paket på posten. Sedan for jag som sagt och jobbade, sedan när jag kom hem och kollade posten så låg det ett jätte paket i brevlådan! Så jag kunde inte få ut paketet utan nyckel. Hmmm, tyckte det var konstigt! Hur skulle det komma in där? Aja, skit samma.. Var tydligen grannens paket så Daniel gick över och lämnade det, men det är fortfarande ett mysterium hur det kom in där för att själva inkastet är ju så litet och som sagt behöver man ju nyckeln.. Det är ju inte första gången som posten hamnar fel heller, hahaa.. Alltså det bor två par i detta hus och med det menas det VI och våran granne rakt över, hur svårt kan det vara? Det står ju fortfarande namn på brevlådorna, Hahhaaa.. Och en sak till har posten nyckel till allas brevlåda? 😮

Tror jag duschat tre gånger idag! Vi såg på Big Brother och gjorde lite andra vuxen grejjer med, men det är en annan historia! En härlig lång och skön historia.. Tillbaka till ämnet, eller vad har jag mer gjort idag? Äsch, det var nog allt för idag.. Nästa bloggis blir i Skellefteå, tiden är knapp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *