Först till tre är sämst

Känner mig helt slut i kroppen efter att vi varit ute och åkt skidor.. Vi missade till och med Big Brother för det! Men vi ska se det snart efter tolv, eller när det kommer att komma ut! Jag orkar inte ens tänka på hur mycket träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Men man får väl skylla sig själv om man är så otränad som jag är, eller hur? Blev att vi åkte i närmare 1,5 timma, men vi lekte dock bort 25 minuter i en backe, men det var kul! Hahahaaa.. Sedan trillade jag tre gånger och Daniel två, men vadå han var ju sämst för han trillade först! Sedan på slutet när vi tog av oss skidorna för att gå till lägenheten så trillade han igen, haha. Så tre gånger var kan man säga, men tydligen så gills inte den gången när man inte är på skidor! Vi körde ”först till tre är sämst”… Men tror inte vi är enig än om vem som är sämst, fast Daniel är ju ändå mycket bättre på typ allt.. (Till och med på schack..) 😉

IMG_0709

Två jobbdagar kvar innan vi drar till Skellefteå.. Ska bli så skönt att vara ledig! Challe ska också med för alla vill ju träffa han också, eller om dem ens vill träffa mig är ju frågan, haha. Klockan börjar närma sig efter tolv, så nu ska vi vänta in Big Brother.. Hoppas det kommer ut fort, fort, fort!!! Är sjukt sugen på att se vem som kommer att åka ut.. Eller kommer nog att se det direkt jag klickar mig in på deras hemsida så det suger ju, men aja.. Sedan ska vi sova och kramas, hejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *