Färska norska räkor

Känslan att komma hem till en nystädad lägenhet är så härlig efter att ha jobbat en dag. Framdukat med räkor och vin= lördagsmys! Känner mig så lycklig, glad och allt som en människa kan va.. Känner mig väldigt trött nu efter att ha ätit massor med räkor. Åt nog för mycket samt även för snabbt! Typiskt att man ska ha bråttom när man ska äta? Bara för att man hunnit bli jättehungrig..

Pratade men mamma idag om att vi ska komma till Skellefteå på tisdag efter att jag jobbat. Kommer dock att bli sent och en kort vistelse eftersom att jag jobbar på fredagen också! Men det kommer ändå att bli härligt att träffa min familj, längtar och saknar! Är bara så konstigt rädd att min lillebror ska glömma bort mig nu, för att jag flyttat! Men det kan han väl inte göra? Saknar lilla Aron-Baron som jag säkert kommer tycka blivit jätte stor nu! Alltså han fyller ju åtta år snart, det är ju helt galet! Nyss var han ju en liten bäbis som man bar runt på, tiden går allt för fort.. 😉

IMG_0998IMG_0985 IMG_1007

Oj, vilka sötisar jag har, hihiiii.. Förövrigt så känner jag mig så klumpig och tjock så jag bara vill ut och röra på mig! Imorgon blir det skidor, måste, måste, måste bli! Tänk så härligt om man kunde orka upp tidigt på morgonen för att träna? Men det får nog bli efter att jag jobbat att vi far ut en sväng. neutral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *