Bland friterade bananer

Då var det onsdag å’ jag har precis tryckt i mig ett paket nudlar.. *kramp* Och imorgon far jag till Skellefteå kommer att ta tidigaste bussen juh, så jag är i stan klockan 11.00 sen blir det att träffa Malin klockan ett!! Som om jag inte längtar massor.. Challe ska också med så det blir upp å’ hoppa tidigt å’ rasta han innan bussresan. Känner mig jäkligt stressad.. Måste packa, hinna fara och städa, eventuellt handla, tvätta kläder å’ massa!!! Sen så ska vi ha myskväll också jag å’ blubbi.. Känner mig stressad över den också för jag vill att den ska bli perfekt ju.. Vi ska se nå skräckfilmer, och vi har inte ens kollat ut vilka vi ska se än, och bara det och typ ladda it.. Tar ju fasen nog med tid, men det går väl bra detta hinner väl jag.. + att Minna ska komma hit snart också!!

IMG_5384IMG_5373

Bjuder på våra friterade bananer å’ glass på bilden hä, grejjade dem i söndags.. Men har inte blogga nått sen dess så då kommer dem nu!! Första gången vi pysslar med sånt.. Jag var ju livrädd för oljan som sprätta och hade sig samtidigt som jag var rädd att den skulle överhettas, men vi hade ju en termometer.. Men det kändes så hemskt för det tog så lång tid att oljan värmdes upp så jag trodde typ inte att den funka!! Men nu till nästa gång så vet vi hur vi gör dem perfekta bananerna, hoho.. Gjorde ju en liten miss då vi la i bananerna för tidigt så det fastande på botten.. Så det blev en ”extra banan” då när oljan var tillräckligt varm, och den blev ju bara så perfekt så det var najsigt.. 🙂

Vad mer sen söndagen? Blev då inge bingolotto.. *ekonomikris* Känner att det är så drygt att jag inte får lön när jag borde så fy… Trots det mår vi bra och svälter aldrig ihjäl, men om inte en viss annan skulle få sin lön i tid så hade vi ju varit i en ond jävla ekonomisk cirkel.. Så orkar inte ens tänka på det, huvva.. Och man kan ju tro att vi redan är det för att det är så kallt här inne så man fryser, helt sant.. Det är inte roligt det här och ändå ska det kosta en förmögenhet å’ bo här.. Känner att det blev ett klagigt inlägg det här, men det kan det ju också få vara ibland.. Heeeeeeeejs

Ett svar på “Bland friterade bananer”

  1. Go tur ,og kos deg. Du var såå søt på bildet sammen med dine kjæledyr 🙂 Og det der banan greian så verkilig godt ut ,nam,nam .. kos deokk i kveld 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *