Två dagar

I fredags blev det kalaskaos.. För att vi hade ju beställt massa öl då som vi skulle hämta ut på Konsum. Eftersom det inte finns nått systembolag här då, så är dem ombud. Och det har väl inte som funkat bäst kan man då säga, men i fredags var då droppen, då man inte fått nått nummer för att hämta ut skiten. Då kommer det fram att dem haft fel på mejlen och blablabla.. Så med andra ord blev det ingen öl, känns så drygt när det blir så när man typ planerat!? Man är ju liksom van att man inte får det man beställer för att det är slut till exempel eller av andra orsaker, typ att dem inte läser ordentligt? Vet inte hur många gånger Daniel fått fel öl, irriterande. Och nu när man inte får nått alls, fick ju mer eller mindre allt att rinna över en aning.. 😕

Men trots detta så löste det sig för att D’s faster hade öl hemma så vi lånade typ en halv karta å’ satt här hemma, spela Uno å’ drack sedan för vi på fjällbyn och käkade våran efterlängtade pizza!! Och så gott det var, proppade i mig en hel pizza+ massa pizzasallad.. Vad händer med mig? Brukar ju aldrig äta så mycket, huvva.. Blev så äckligt mätt efteråt så hälften hade varit nog..

IMG_5347

Och nu igår så hade vi middagsgäster.. (D’s familj.) Blev inte ens bild på maten, för det blev så sent med allt.. Men gjorde iallafall två pajer, ena med älgfärs och den andra med kräftor å’ såna där ”Crabsticks”.. Sen hade vi ju tänkt göra efterrätt också, men alla var då så mätta så det struntade vi i.. Frånsett Daniels lillebror då som varken tyckte om paj eller friterade bananer, hoho.. Sen så blev det också lite Uno-spelande där med och det tyckte han då mer om!! 😉

Såååå nu snart blir det friterade bananer för oss ändå, så gott!! Har aldrig gjort det förr, men det verkar då så jäkla enkelt så det kommer nog inte bli några problem, var ju endast tre ingredienser i dvs; vatten, mjöl å’ bakpulver.. Känns lite för enkelt för att vara gott!! Så nu är det bara att hoppas, wihooooooppsiii..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *