Bekännelsen

Nu på morgonen har jag tagit i å’ bytt en äcklig kattlåda och snart ska jag äta vårrullar med massa crème fraiche å’ sweet chilisås.. Trevligt att berätta det i samma veva, kanske inte!? plumsade ute i snön så jag blev svettig när jag var ute med Challe å’ i samma sväng köpte jag även kattsand. (tungt.) Håller på att små städa här hemma å’ lite sånt så det är fint när blubbi kommer hem, för då är det ju helg för båda!! Wihooooo.. Och idag blir det ”latemans middag” ska fara på Fjällbyn å’ käka en pizza där å’ dricka öl.. Har också beställt från systemet massa öl, så det blir väl någon innan vi drar dit också antar jag, hehe.. Alltså egentligen tycker inte jag om öl sådär jätte mycket, men jag håller ju på att ”träna” på att dricka, haha.. Näe, men jag kan faktiskt dricka öl tycker det kan vara gott ibland, (och då menar jag väldigt sällan.) så länge det inte finns nått som är godare att dricka, typ cider? Men det blir ju lätt gott till pizzan!!! 😀

IMG_5316IMG_5318IMG_5309

Måste bara visa spagettiburken här ovan som jag fick av pappas tjej när dem var här. (Så snällt.) Skulle ju visat den för hundra år sedan, men har inte orkat ta kort på den eller så.. Men nu igår när jag liks drog fram den då jag gjorde köttfärssås å’ spagetti så blev det en bild på den också!! Hihihii..

Igår blev det som bara att vi kröp ner i sängen med en popcorn skål å’ såg på en film som vi lånat av Minna som heter ”Bekännelsen”. Tyckte filmen var bra så långt som vi såg, för sen började D’ typ feberfrossa..Så det blev inte så länge vi såg. Men det får väl bli ikväll, och sedan när jag skulle stänga av såg jag att den är ju fasen 2 timmar å’ 50 minuter.. Inte vad man sådär räknat med, men ack så spännande nu att se fortsättningen ikväll eller nått. Måste ju varit nått som gått på tv i tre delar eller nått eftersom att den var så lång!! Detta var då lite smått från igår å’ idag så nu blir det att ta ur vårrullarna ur ugnen innan dem bränns, hoppsi..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *