Lite smått å’ blandat

Godmorgon!! Snart lunch kanske, wihoooo… Har varit ute och promma me Challe i det typ fina snövädret!! Känns riktigt kul att snön lagt sig nu för snart går det åka längdskidor, känner mig så pepp på det alltså!! Har ju några kilo jag ”borde” gå ner, eftersom att jag gått upp vill säga.. Fasen att det ska kosta att äta gott!? Inte för alla uppenbarligen.. Typ Daniel? Alltså när vi var i Grekland blev det ju mycket cola, cider, pommes, chips å’ sånt.. Gick upp två kilo på en vecka, är det inte orättvist? Och Daniel då hmmmmmmzz.. Han kan ju typ äta vad som helst *Avis*.. Önskar jag typ kunde bli beroende av att träna eller nått. För jag mår ju bättre när jag ”rör på mig”.. Känner mig ju mycket gladare och mest av allt piggare!! Trots att det är jobbigt, så får jag som en ”kick” av nått slag.. Men nog om detta hysteri idag är det torsdag å’ imorgon är det fredag å’ en pyshelg.. Säkert med någon efterrätt, hehe.. Man kan ju som inte sluta äta gott heller!? Men däremot börja träna lite smått, 🙂

IMG_5299IMG_5296

Idag blir det nog att spela lite ZOO-Tycon, kanske.. Har inte bestämt om jag vågar sätta mig och spela, sitter ju lätt här en period fram över!! Så jag vet inte, men ska iallafall fara och städa men det blir inte förrän efter klockan tre iallafall på ena stället, får väl se om jag orkar göra bort det andra innan.. Det som är så drygt också hade jag fått fel lön nu också så, bläää..

Storjäkla städning + utrensing av några blommor, bland annat kaktusen på bilden som då syns börjat mögla!? Den har varit ner på golvet för några månader sedan och nu på senare tid har den börjat ludda å’ ha sig, så den finigen fick åka i soporna.. Sedan när D’ kom hem så blev det torsk till middag å’ Skype:a också med Malin som är hemma, wiiihoooooo!! Ska träffa henne nästa vecka ju, fasen så kul å’ bara ta en kaffe på wayneeeeeees å’ sådär!! Glassen är dock från Tisdagskväll.. Blev att se sista programmet av Hollywood fruar, har ju som varit en trogen följare.. Men så tråkigt att det slutar nu, när det blev så mycket tjaffs det är ju nästan det som är kul och se!! Hur dem liksom beter sig i olika situationer.. Aja, men nu blir det att göra lite lunch blev över torsk igår så, mums!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *