Hemmagjord palt

Vi har allrså gjort palt idag, för första gången för oss båda faktiskt.. Tycker det bara var så kul, och resultatet blev ju verkligen palt om man säger så!! Blev så mycket också, gjorde på över två kilo potatis, hehheeee.. Nu är jag också så mätt så jag vet inte vad.. Åt 4 stycken till middag å’ dem var ju inte precis små heller, vet dock inte hur tydligt man uppfattar det på bilderna. Sen blev det iallafall att se solsidan, SÅKLART!! + att efter det så blev det Beck och uppstekt palt till det, hahaha.. Ibland kan man ju undra vad det är för fel på oss, dock inte min ide med ”kvällspalt” men jag var ju inte den som sa nej heller.. Vadå hur ofta äter man palt liksom? 😉

IMG_5279 IMG_5280 IMG_5283 IMG_5285

Alltså bilden på mig, jag tycker inte om den.. Ser ju helt knäpp ut samtidigt som jag höll på skratta ihjäl mig för att det ”lossnade” en bit från palten/min hand när jag höll upp den sådär, haha!! Åh, trots mätthet just nu.. Känns det så underbart att jag kommer att ha med mig lunch på jobbet imorgon, och det är inte ofta som det händer kan jag säga!! Ska jag ta med mig nått till lunch ska det då vara så himla gott+ att vi gjort mycket mat!! För först får ju D’ sin matlåda, för jag hittar ju alltid nått att äta på mitt jobb om jag säger så!! Trots nu på senare tid har det blivit märkvärt mindre kött för mig.. När jag jobbar vill jag typ inte äta en hamburgare eller kycklingburgare, har typ konstiga tankar i mitt huvud som säger till mig: ”Det är inte värt det, så gott är det inte..” Men det kanske är bra? Men det känns läskigt.. Men nu blir det att nattas, sov så gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *