Bananmuffins å’ tacogrejjs

Åh, fina mina muffins blev va? Men dock inte nöjd ändå.. För det är såhär att jag hade ju tänkt mig typ ”frosting” på dem som då syns på bilden. Men det skulle ju inte se ut sådär, fick receptet av syrran och hon sa: ”du behöver ha ganska mycket florsocker i frostingen, mer än vad det står i receptet om du vill kunna spritsa den.” Och det var ju liksom det jag ville, men så blev det inte, hade inte så mycket florsocker hemma såå.. Prövade kleta ut på en och resultatet blev ju typ snyggt men kladdigt så det gick ju inte.. Så nu har jag massa farligt god färskostkräm med massa sött i, tror jag måste kasta den.. Är ju farligt att små äta sånt, hahaoaooo..

IMG_5274IMG_5271

Och jag som kom på tanken crêpes mmmmm… Då behöver vi inte handla trodde jag, men var ändå tvungen å’ fara och köpa crème fraiche men resterande hade vi ju hemma!! Dock glömde jag att köpa majs.. Som typ var det viktigaste i dessa!? Skulle ju som vara taco crêpes.. Så då tänkte jag liksom bara lök, majs å’ köttfärs? Men då glömde jag då som sagt majsen så det blev en paprika istället som jag hitta i kylen!! Men det blev faktiskt riktigt gott ändå, hade ju också WB-ost både på och i dem.. Annars idag som nämnt i tidigare inlägg har det ju inte hänt så mycket alls!! Tvär ringde till Malin å’ snacka med henne å’ hon kommer faktiskt till Sverige på tisdag, wiiiiihooooooo!! 🙂

Vi har ju sett Spiderman också å’ myst ner oss i soffan med chips å’ såna där ”stjärnor” typ chips det också.. Jag då som trodde att jag skulle tycka den var sämst men så var ju inte fallet!! Jag har som aldrig sett det varken tecknat eller ”på riktigt!?”, haha.. När jag var liten bytte jag ju kanal när det var på tv liksom.. Var väl kanske mer en bumbibjörnarna, aladdin, pippi å’ Astrid Lindgren helt enkelt!! Men den var riktigt bra tyckte jag, tröttnade inte en sekund.. Dock tyckte Daniel att den var bland dem sämre som gjorts, (såg nyaste..) Men jag som aldrig sett någon annan tyckte den var bra, wihohooo… Nu blir det en godnatt som innebär sovmorgon, hihiihiiihiii…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *