Ostsufflé till sen middag

Det blev en sen middag igår, men ack så god ändå!! Första gången som man gör suffle för både min å’ D’s del dåråå.. Men vi fick ju några råd från hans mamma å’ sådär så här nedan är resultatet!! Blev så mycket ”smet” så vi var rädd att den skulle ”översämma i ugnen”.. Så därför blev det en liten ugnsform också, men nu såhär i efterhand så hade det ju funkat rätt bra med endast den stora.. Men men, nu vet vi det till nästa gång!! Blev då så galet mycket för två personer, hohoho.. Men det blev väldigt gott, fast jag tyckte det var godare till frukost idag faktiskt, hihii.. 😉

IMG_5258 IMG_5261IMG_5259

Blev ju också en liten lyxig förrätt ”klägg” som vi säger i min familj, hehe.. Fast det heter väl kanske romröra/gubbröra? ”Kärt barn har många namn” eller hur är det nu man brukar säga? Hursomhelst så är det då med rödlök, crème fraiche å’ rom.. Tillägnat för den som inte förstod det utav bilden eller helt enkelt utav min vackra beskrivning, hehe..

Idag har jag inte gjort ett nått faktiskt, har dock blivit halverst beroende av ZOO-Tycoon, (känns rätt läskigt).. Länge sedan jag satt och liksom spelade nått spel i 4 timmar.. Vi som hade tänkt fara en sväng till Hemavan och ta en kaffe å’ lite sånt där.. Men det blev då som bara en slödag av det hela för mig iallafall!! Men nu från middag till middag, så ska jag gå och steka plättar som vi sedan ska ha till crêpes!! Samt även lämna över datorn som då känns mer än rätt efter mitt slöande här idag. Var väldigt kul å’ trevligt att göra mat tillsammans igår och dricka våra 99-kronors vin som faktiskt inte var nått vidare, men trots det så var det ändå bra!! Aja, nu till arbetet=middagen.. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *