Alltid om gårdagen

Känns som att jag ligger efter ett steg hela tiden eftersom att jag alltid berättar om gårdagen? Rätt tråkigt faktiskt tycker jag.. Så snart är det bättring på väg, hahoo!! Käkade köttbullar å’ stuvade mackisar igår och efter det mådde D’ så illa och klagade på köttbullarna ja och gud vet vad liksom. Tror dock inte det var fel på dem!! Eftersom jag inte äter ”gris” så finns det typ bara en slags köttbullar att köpa (iallafall oftast på mindre affärer..) och det är då dem ekologiska köttbullarna som är ”Nötkött i..” Rätt dyra faktiskt kostar närmare 50 kronor för ett paket.. Typ billigare att köpa oxpytt juu.. Men, men.. Nog om detta tråkeri!? Vi åt han mådde illa gick och sov ett tag och sedan var han som en ny människa!! Låter det inte härligt? 😉

Var ute och promma rätt lång me Challe idag faktiskt, kanske värt en efterrätt ikväll? Hohoo.. Blir iallafall att äta ostsufflé ikväll till middag, har aldrig gjort det förut faktiskt.. Men, kommer att invänta Daniel innan experimentet kan börja. Googlade runt och hittade en sida med budskapet: ”Lär dig laga ostsufflé”.. Sedan stod det även där innan själva receptet ”Tar det emot bara du hör ordet sufflé? Lugn, här får du alla tips för att lyckas – följ bara receptet steg för steg. Men vad du än gör öppna inte ugnsluckan under gräddningen…!” Inte för att jag är less, har ju som nämnt innan aldrig prövat göra en, så vi får se hur det går helt enkelt..

IMG_5255IMG_5252

Annars idag då? Blir vin när bästaste kommer hem.. Och innan det ska jag också fara och städa!! Man skulle ju kunna tro att jag faktiskt städade igår för en gångs skull klart allt liksom!? Men inte det sparade ena stället till idag, så det suger!! Men som man nu brukar säga typ till såna som jag: ”Skyll dig själv” och det gör jag faktiskt också sååå!! 🙂

Sitter å’ drömklickar på Ikeas hemsida, fast så mycket drömmar är det väl inte heller!? När vi köpte sängen våran lämnade vi ju kvar sängaveln för vi tänkte ”den kan vi köpa sen” bara för att det inte skulle bli så dyrt.. Kostar typ 1400 kronor och känns ju nästan som att man måste se till så sängen blir komplett!! Innan den går ”ut ur sortimentet” liksom, eller måste och måste? Men vore väl kanske trevligt att ”äga den tillhörande delen av sängen, haha.. Sedan har jag också kollat på någon bokhylla som faktiskt skulle kunna rymmas i sovrummet, (typ vardagsrumsvägen fast i sovrummet dådå..) Aja, nu blir det att dra och ta tag i sista städningen, Snart kommer vi ost sufflén.. byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *