Gottigheternas film

Blev som en mysdag igår var hemma hela dagen och gjorde ingenting frånsett att handla tacos på Konsum.. Sen köpte vi också naturgodis för 115 kronor, nästan så att man känner sig ”RIK”.. Eller så inte.. Lite paff att det blev så mycket faktiskt, men gott var det då!! (Plockade varsin påse och det är min som är på bilden, haha..) Tog endast två sorter några ”nya” (har då inte sett dem förr,) med yoghurt å’ hallon och sedan såna där kanelmandlar!? Eller vet inte riktigt vad dem heter, men dom är då riktigt jäkla goda tycker jag iallafall.. 😀

IMG_5245IMG_5250IMG_5215

Till Tacosen såg vi också en film som hette ”JUST FRIENDS” som var jätte bra!! Det går som i perioder när vi ser bra filmer och dåliga.. Och nu är det typ en bra filmperiod så det känns ju rätt najs när det börjar vara mörkt och kallt på kvällarna!! Tycker om lååånga kvällar då man bara sitter och småäter och inte bara trycker i sig maten på tio minuter liksom, hahoaioo!!

Blev också en skräckis i sängen+ glass som Daniel köpte från glassbilen förra veckan eller nått ”SMACK” mina favvo sedan jag var liten, jag å’ pappa köpte alltid dem ifrån glassbilen medan mina systrar gillade dem mindre så för dem blev det väl något annat.. Åh, det var så kul.. Det ända D’ säger är liksom är: ”INGEN CHOKLAD I SÄNGEN NU” och min glass liksom ”rasar” och skrattanfallet mitt invänder, samtidigt som Daniel är irriterad efter att vi startat om filmen typ två gånger för att jag inte hängt med och tvingas tända lyset och ta reda på chokladen och starta om filmen igen + att det for choklad på hans arm också, så han var tvungen att gå på toan och tvätta sig, Hahhaoo!! Åh, det var så roligt.. *Skrattar fortfarande* .. 😉

Nu blir det att få i sig lite lunch och sedan fara iväg och städa å’ sådära.. Sen säger det väl bara pang-poff så var det kväll å’ nattinatt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *